Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το κοινό θέλει ξανά μαζί τον Αστέρη και την Αργυρώ στον Σασμό και η αλήθεια είναι πως αυτό θα συμβεί. Μοιραία όμως, ο Αστέρης θα συνειδητοποιήσει πως ο Πετρής είναι δικό του παιδί. Τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση στη σχέση του με την κόρη της Μαρίνας και το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Δεν είδαμε τυχαία την Αργυρώ στα τελευταία επεισόδια της σειράς να ακούει ξανά και ξανά το μήνυμα που της άφησε ο Αστέρης στον τηλεφωνητή τού κινητού της. Τα λόγια του εκείνα θα είναι το στήριγμά της, όπως θα δούμε και στον δεύτερο κύκλο της σειράς, και σε συνδυασμό με κάποιες αναπάντεχες συναντήσεις τους, δεν θα αργήσει να φουντώσει ξανά η σπίθα (δείτε εδώ τη σκηνή που πρόδωσε την επανασύνδεσή τους στο trailer).

Η Αργυρώ δεν είναι μόνη της και πρέπει να δίνει εξηγήσεις στον Σταύρο, όμως και αυτός σύντομα θα αντιληφθεί πως η αγάπη που νιώθει για εκείνη δεν βρίσκει πλήρη ανταπόκριση. Κάπως έτσι και με μεγάλο πόνο στην καρδιά, αφού αφήνει πίσω του και τον Πετρή που του έχει τεράστια αδυναμία, θα φύγει για τα Γιάννενα αφήνοντάς της το πεδίο ελεύθερο.

Εξίσου διακριτική δεν θα φανεί όμως η μητέρα της, που θα της επιστήσει την προσοχή για μια ακόμη φορά που με κλάματα στα μάτια θα της ζητήσει να σταματήσει να τον βλέπει. Παρ’ όλα αυτά, Αστέρης και Αργυρώ θα ξεκινήσουν να βρίσκονται ξανά κρυφά και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του χωριού.

Σασμός Αργυρώ Αστέρης παιδί

Η αλήθεια για τον μικρό Πετρή αποκαλύπτεται στον Σασμό

Όσο θα φουντώνει ο έρωτας του ζευγαριού, τόσο προσωπικές στιγμές από τις ζωές τους, την περίοδο που ήταν χώρια, θα βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι μέρες του στη φυλακή, ο γάμος της στα Γιάννενα και τόσα άλλα περιστατικά που έχουν σημαδέψεις τις ψυχές τους, θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται.

Έτσι, δεν θα αργήσει ο Αστέρης να συνειδητοποιήσει πως το παιδί της Αργυρώς είναι και δικό του παιδί και πως ο Σταύρος δέχτηκε να τον μεγαλώσει μαζί της από τη λατρεία που έτρεφε για εκείνη. Και μπορεί αρχικά να δείξει ότι χαίρεται αφού ένα παιδί μαζί της ήταν πάντα για εκείνον ευλογία, όμως όσο θα το σκέφτεται, θα καταλαβαίνει τα ψέματα που του είπε και τις ιστορίες που εφηύρε για να μη φτάσει ποτέ η αλήθεια σε εκείνον και την οικογένειά του. Ένας ακόμα «πόλεμος» αναμένεται να ξεκινήσει.

«Γιατί μου στέρησες το παιδί μου; Δεν αξίζω να μάθω πως ο Πετρής είναι ο καρπός του έρωτα μας;», θα την ρωτήσει, αλλά εκείνη θα προσπαθήσει πάλι να δικαιολογηθεί. «Το ξέρεις ότι αυτό ήταν το καλύτερο και για τους δυο μας. Ήμασταν μακριά, Αστέρη, τι να έκανα; Και τι νόημα είχε να το μάθεις σε εκείνη τη φάση;», θα του πει με τη σειρά της και εκείνος θα αποκριθεί: «Ας έλεγες την αλήθεια για μια φορά στη ζωή σου, Αργυρώ... Αν την είχες πει και τότε που κατηγορούσαν τον αδελφό σου για τον θάνατο του Στεφανή, μάλλον εκείνος τώρα θα ζούσε».

Οι λέξεις του, σαν γροθιά το στομάχι, την κάνουν να σηκωθεί να φύγει. Το μόνο που δεν θα θέλει είναι να τον βλέπει μπροστά της. Λίγη ώρα μετά και ενώ η ένταση έχει φύγει, τα συναισθήματά της ακροβατούν. Θέλει να του τηλεφωνήσει, όμως το μετανιώνει. Από τη δική του πλευρά η ένταση συνεχίζεται.

Η Καλλιόπη δεν θα αργήσει να καταλάβει πως το ζευγάρι είναι ξανά μαζί αλλά εκείνος θα της επιβεβαιώσει πως και πάλι υπάρχουν σύννεφα πάνω από τη σχέση τους. Για τον μικρό Πέτρο δεν θα της πει προς το παρόν, γιατί δεν θέλει να την αποσυντονίσει από τον αγώνα που κάνει για να βγάλει τον αδελφό του από τη φυλακή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Πολύ δύσκολες ώρες για τον Μαθιό στα πρώτα επεισόδια

Σασμος - αποκλειστικό: «Ντροπή σου»! Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Καλλιόπη και Αστέρη