Από Ελένη Μήτση

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει αλλά δεν έχει προβάλλει όλα τα προγράμματα, που ετοίμαζε το καλοκαίρι το κανάλι. Ανάμεσα λοιπόν σε αυτά είναι και η νέα κωμική σειρά, η οποία θα έχει ηχηρή μεταγραφή από τις Άγριες μέλισσες.

Έτσι λοιπόν, το σίριαλ ''Εκτός υπηρεσίας'' θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 19/9 και όπως έγινε γνωστό μετά από ανακοίνωση θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9, η οποία ουσιαστικά θα επιχειρήσει να ανταγωνιστεί τον Σασμό, ο οποίος έχει αποδείξει από τον πρώτο κιόλας κύκλος την απήχησή του στο κοινό.

Το πρόγραμμα που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1 απέναντι από το Σασμό

Οι ηθοποιοί της νέας σειράς

Η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είναι γεμάτη με νέες σειρές (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε σε όλα τα κανάλια) και φυσικά μία θέση στο παιχνίδι της μυθοπλασίας θα έχει και ο ΑΝΤ1. Το «Εκτός Υπηρεσίας», η νέα κωμική σειρά του σταθμού πρόκειται να έρθει στις οθόνες μας τους επόμενους μήνες και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer.

"Ένα νησί με μηδενική εγκληματικότητα.

Ένα αστυνομικό τμήμα που απειλείται να κλείσει λόγω αδράνειας.

Δυο χωριά που στο παρελθόν τα χώριζε αιώνια έχθρα, αλλά τώρα ζουν μονιασμένα.

Οι ζωές, όμως, όλων σύντομα θα αλλάξουν για πάντα…

Οι προετοιμασίες για το «Εκτός Υπηρεσίας» συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, το καστ «έκλεισε» και οι ήρωες της καινούριας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 βγήκαν από το χαρτί και έκαναν την πρώτη τους ανάγνωση.

Μαζί με τους Μάκη Πιτταρά και Θωμά Τσαμπάνη, που υπογράφουν το σενάριο, αλλά και παρουσία του σκηνοθέτη της σειράς Βασίλη Κεχαγιά, οι ηθοποιοί διάβασαν το σενάριο του πρώτου επεισοδίου και έδωσαν φωνή στους κατοίκους ενός νησιού όπου η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη.

Εξαιτίας, όμως, της μηδενικής εγκληματικότητας έρχεται ειδοποίηση από τα κεντρικά ότι το Αστυνομικό Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν σε άλλες περιοχές. Έκπληκτοι και σε απόγνωση, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση για να κρατήσουν το τμήμα ανοιχτό: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!».

Πρωταγωνιστούν: Πάνος Βλάχος, Βασιλική Ανδρίτσου, Άνδρη Θεοδότου, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου, Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Τζαβάρας, Γιάννης Κοκιασμένος, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Αννέτα Κορτσαρίδου, Γιάννης Γιαννούλης, Σωσώ Χατζημανώλη, Θοδωρής Σκυφτούλης, Θανάσης Ζερίτης, Χαριτίνη Ηλιάδου, Μαριλένα Γερμανού, Μαρία Κυρώζη, Άννα Κλάδη.

Στο ρόλο του Σωκράτη ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Στο ρόλο της Μπόμπας η Αλίκη Αλεξανδράκη

Το «ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» είναι παραγωγή της JK PRODUCTIONS και θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τη σεζόν 2022-2023.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Πάνω που η ζωή της καταρρέει - Νέος έρωτας για τη Στέλλα

Ασύλληπτο πένθος στον Σασμό - Η γιαγιά Ειρήνη καταρρέει