Από TV24 Team

Υπέρλαμπρη, φανταστική και πανέμορφη στην πρεμιέρα του Πρωινού το πρωί της Δευτέρας 5/9 (δείτε βίντεο εδώ)! Η Δούκισσα Νομικού είναι Ελληνίδα επιχειρηματίας, πρώην μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 2007 και τώρα μια από τις πιο πολυσυζητημένες εν ενεργεία παρουσιάστριες καθώς την βλέπουμε πια καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η Δούκισσα κανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου εξελέγη Σταρ Ελλάς. Το 2008, επιλέχθηκε για το ρόλο της συμπαρουσιάστριας στην ψυχαγωγική εκπομπή του ALTER, «LifeStyle», στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη ενώ το 2009, υπέγραψε συμβόλαιο με το MEGA παρουσιάζοντας την ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί» μαζί με τους Κατερίνα Καινούργιου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή. Την ίδια χρονιά, έκανε και μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά «Η Πολυκατοικία» στο ίδιο κανάλι. Τη σεζόν 2010-2011 ήταν παρουσιάστρια στο green room του talent show «Just the 2 Of Us» με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Μετά από πολλές ακόμη εμπειρίες, το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, γιο του Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκκαλη. Στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στη Μύκονο. Όταν απέκτησαν τα δυο τους παιδιά η Δούκισσα αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα αλλά τώρα επέστρεψε πιο ανανεωμένη από ποτέ και είναι έτοιμη να κατακτήσει την καρδιά των τηλεθεατών παρ' ότι τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας κυμάνθηκα στο μέτριο (δείτε εδώ αναλυτικά το δυναμικό κοινό)...

Όπως καταλαβαίνετε όμως η επιστροφή της θα της αποφέρει και... κέρδη!

Δούκισσα αμοιβή

Πέραν του ότι όπως μαθαίνουμε η Δούκισσα ανήκει στις καλοπληρωμένες παρουσιάστριες...

... με την επιστροφή της στην TV πληροφορίες αναφέρουν πως ανέβηκε και ο τιμοκατάλογός της στο instagram. Με σιγουριά σας αποκαλύπτουμε πως η αμοιβή της για posts και stories είναι πολύ πιο υψηλή από της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ πόσες χιλιάδες παίρνει η Φαίη).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Το σκέφτηκα πολύ...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού μετά την πρεμιέρα του Πρωινού

Μόνη στο Πρωινό η Δούκισσα Νομικού - Η αποκάλυψη για την απουσία του Γιώργου Λιάγκα και των συνεργατών της