Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί χθες (5/9) ο Γιώργος Λιάγκας να ξεκίνησε την εκπομπή του χωρίς τη Δούκισσα Νομικού (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του) ωστόσο σήμερα (6/9) οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή ο παρουσιαστής συμμετέχει στην απεργία της ΕΣΗΕΑ, μαζί με το υπόλοιπο πλατό του Πρωινού.

Κάπως έτσι, η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε μόνη στην εκπομπή, ενώ στο πλευρό της είχε συνεργάτες της που βρίσκονται κατά κύριο λόγο πίσω από τις κάμερες. Η ίδια εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που βρίσκεται για ακόμη μία μέρα στο Πρωινό καθώς και για τα θέματα που έχουν να παρουσιάσουν.

Η έναρξη της Δούκισσας Νομικού χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα

«Σαν να σας την έσκασε σήμερα. Με βλέπετε πιο νωρίς λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ. Δεν είναι εδώ ο Γιώργος όμως έχουμε εδώ πολύ δυνατούς συνεργάτες», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι σχολίασε για την πρεμιέρα της

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ την πρώτη εμφάνισή της στο Πρωινό), η Δούκισσα Νομικού παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την πρώτη εμπειρία της στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν μίλησε με την Φαίη Σκορδά πριν την πρεμιέρα της, ενώ ξεκαθάρισε πως η πρεμιέρα της ήταν καλύτερη απ' ότι την περίμενε.

«Μου άρεσε, ήταν καλύτερα από ότι περίμενα, η καρδιά ήταν στη θέση της. Το σκέφτηκα πολύ και αφού το αποφάσισα είπα να το χαρώ. Χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτήν την ομάδα, την πολύ δεμένη, την πολύ πετυχημένη και πιστεύω, πως θα περάσουμε πολύ ωραία», είπε αρχικά.

«Όχι, δεν έχω μιλήσει με τη Φαίη Σκορδά», είπε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Νόμιζα ότι ο νικητής είναι...» - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά

Ενθουσιασμένη η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Η ανάρτηση με τους συνεργάτες της στο Πρωινό