Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μικρές αλλαγές στο... ρόστερ ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (6/9) η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα, μόλις μία μέρα μετά από την πρεμιέρα της (δείτε εδώ την πρώτη καλημέρα που είπε στο κοινό), καθώς από το πλατό απουσίαζαν ο Κώστας Τσουρός και η Άννα Ζηρδέλη.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, οι δύο συνεργάτες της βρέθηκαν εκτός εκπομπής σήμερα λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ, ενώ τη θέση τους πήραν ο Χάρης Χριστόπουλος και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Η καλημέρα της Ελεονώρας Μελέτη και η απουσία Τσουρού και Ζηρδέλη

«Καλημέρα σας! Σήμερα ποιος τη χάρη μου, θα έχω συντροφιά για τις επόμενες ώρες 3 υπέροχους άντρες. Καταλαβαίνετε ότι σήμερα κάποιες εκπομπές δε θα τις δείτε λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ, εμείς όμως είμαστε εδώ με τις αλλαγές μας. Θα μας βοηθήσει ο Χάρης Χριστόπουλος και ο Γιώργος Κρικοριάν, έχουμε πολλά να πούμε, γιατί να χάσετε κι εσείς το πρωινό σας καφεδάκι μαζί μας;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού για τη νέα σεζόν του Mega Καλημέρα

«Πάντα υπάρχει άγχος όταν υπάρχει ένα νέο ξεκίνημα, εμείς βέβαια την εκπομπή την έχουμε στήσει, την ξέρουμε, αλλά το άγχος πάντα υπάρχει.

Σε όλα θα έχουμε αλλαγές, έχουμε και μπροστά μία αλλαγή, έφυγε η Φλορίντα και έρχεται η Άννα Ζηρδέλη. Έχουμε και καινούρια ομάδα από πίσω – έχουν μείνει πολλά περσινά παιδιά, αλλά έχουμε και καινούριους. Και γενικότερα θα έχουμε αλλαγές και νέες στήλες. Ο ανταγωνισμός δεν με αγχώνει, αλλά πάντα το παρατηρώ», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Στη συνέχεια, είπε σχετικά με τη φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με νυφικό: «Φτάνει η ώρα, θα μάθετε. Και εγώ όταν είδα την φωτογραφία της την ρώτησα αλλά δεν μπορώ να σας πω. Μπορεί μέχρι σήμερα να μην την αφορούσε ο θρησκευτικός γάμος, αλλά μπορεί να την αφορά τώρα ή να αφορά τον Θοδωρή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρωινό: Εκτός της εκπομπής σήμερα 6/9 ο Γιώργος Λιάγκας - Ποιος ο λόγος;

Αναπάντεχη παραίτηση από τον ALPHA; - Η παρουσιάστρια που βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός του σταθμού