Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας (5/9) στο πόστο της στο Mega Καλημέρα, έχοντας στο πλευρό της παλιούς αλλά και νέους συνεργάτες της, καθώς τη θέση της Φλορίντας Πετρουτσέλι πήρε η Άννα Ζηρδέλη (δείτε εδώ την ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για την αποχώρησή της από το Super Κατερίνα).

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα εμπριμέ φόρεμα χωρίς τιράντες, ενώ εντύπωσε έκανε η αλλαγή που είχε κάνει στα μαλλιά της λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα. Σταθερά στο πλευρό της ήταν φυσικά ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας.

Η πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega Καλημέρα

«Καλημέρα σας! Περιμέναμε και να που τη λέμε αυτή την πρώτη καλημέρα. Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Παρά το γεγονός ότι ξεκουραστήκαμε, απολαύσαμε τον ήλιο, την θάλασσα, την οικογένειά μας όταν ήρθαμε εδώ ήταν σαν να το αφήσαμε μόλις για λίγες ώρες. Ελπίζουμε να σας βρίσκουμε όλους καλά και εμείς εδώ είμαστε παρέα να τα λέμε όπως κάναμε και πέρσι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, κατά την παρουσίαση της νέας της συνεργάτιδας, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να χειροκροτήσει την Άννα Ζηρδέλη, η οποία από τη μεριά της υποσχέθηκε πως έρχεται μία χρονιά γεμάτη εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό.

Το σχόλιο του Χασαπόπουλου στη Μελέτη και οι ευχές για την πρεμιέρα του «Mega Καλημερα»

Το φόρεμα της Ελεονώρας Μελέτη δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ανθή Βούλγαρη. Η παρουσιάστρια του «Κοινωνία Ώρα Mega» ανέφερε ότι το φόρεμα είναι πολύ ωραίο και με ιδιαίτερα χρωματιστό. Από την πλευρά του ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σημείωσε ότι η Ελεονώρα Μελέτη μ΄αυτό το φόρεμα, μοιάζει στην Κέιτ Μπλάνσετ, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία από ότι φαίνεται ο παρουσιαστής.

Πάντως, η Μελέτη κράτησε κρυφό το υπόλοιπο φόρεμα, για να το αποκαλύψει στο ξεκίνημα της δικιάς της εκπομπής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρεμιέρα για το Happy Day (5/9) - Ανανεωμένη και ντυμένη στα λευκά η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Καλημέρα Ελλάδα: Πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου - «Είπες για μένα ότι...»