Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί στο Open να ξεκινάει η ενημέρωση μαζί με την ψυχαγωγία (δείτε εδώ τις πρεμιέρες των εκπομπών), ωστόσο ο ΣΚΑΪ έχει κρατήσει μία διαφορετική στάση. Συγκεκριμένα, πρώτα θα "σπάσουν" το ρόδι οι ενημερωτικές εκπομπής και λίγο αργότερα θα μπει στο παιχνίδι και η ψυχαγωγία (δείτε πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η Φαίη Σκορδά).

Οι εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 10.00 ο ειδικός του πολιτικού ρεπορτάζ, Γιάννης Πιτταράς και ο Γιώργος Γρηγοριάδης που τιμά το ελεύθερο ρεπορτάζ εδώ και 22 χρόνια, συναντιούνται σε ένα νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο με τον τίτλο «Οι δεκατιανοί» και θα φέρουν στις οθόνες σας όλα όσα επιβάλλεται να γνωρίζετε για την επικαιρότητα. Η εκπομπή θα είναι η μοναδική που θα είναι 7 μέρες την εβδομάδα στον αέρα!

Τη Δευτέρα 29/8 στις 05.00 θα κάνει ποδαρικό η εκπομπή «Πρώτη εικόνα» με τον Άκη Παυλόπουλο και τη Μάρω Καρούση και στις 06.00 ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει τον φετινό δικό του τηλεοπτικό μαραθώνιο με την εκπομπή «Σήμερα», παρέα με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ντόρα Κουτροκόη.

Στις 12.00 θα επιστρέψουν και οι πιο ταιριαστοί «Αταίριαστοι» Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας με ανανεωμένη εικόνα από το νέο τους τηλεοπτικό σκηνικό.

Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. Λίγο μετά το «αντίο» της στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια στο τελευταίο Πρωινό), η παρουσιάστρια κλήθηκε να πάρει αποφάσεις για το κανάλι που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της.

Αφού ζύγισε τις επιλογές της, αποφάσισε πως ο ΣΚΑΪ είναι η κατάλληλη επιλογή για εκείνη. Κάπως έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου.

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ έχουν ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει θέσει το δικό της βέτο στο κανάλι (δείτε εδώ ποιο είναι), ωστόσο ο σταθμός πρέπει να φροντίσει να βρει χρόνο για όλες τις εκπομπές που έχει στο πρόγραμμά του και κάπως έτσι ήρθε το πρώτο... όχι.

Σκορδά εκπομπή ΣΚΑΪ

Έτσι αποφασίστηκε, να γίνει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά δίωρη, και όχι τρίωρη όπως είχε αρχικά ακουστεί, δηλαδή να ξεκινάει στις 10:00 και να τελειώνει στις 12:00, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθούν οι Αταίριαστοι. Η παρουσιάστρια θα καλύπτει αποκλειστικά το κομμάτι της ψυχαγωγίας και στη συνέχεια η ενημέρωση θα περνάει στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανάβουν για τα καλά τις μηχανές στο Open - Οι εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Super Κατερίνα: Με αλλαγές η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου - Πότε κάνει πρεμιέρα