Από TV24 Team

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι να ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν για το Open. Μια μία οι εκπομπές του Ανοιχτού Καναλιού σε ψυχαγωγία και ενημέρωση, πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα την εβδομάδα που μας έρχεται, ενώ δε θα αργήσουν να ξεκινήσουν και οι σειρές.

Οι πρεμιέρες των εκπομπών του Open

Το Σάββατο στο OPEN κάνει πρεμιέρα στις 05.00 η εκπομπή «Τώρα μαζί» με τους Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργο Σιαδήμα, παρουσιάζοντας κάθε γεγονός και ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Τη Δευτέρα 29/8 στις 05.00 έρχεται η «Ανοιχτή επικοινωνία» με τον Μάνο Νιφλή και τη Χρύσα Φώσκολου, ενώ στις 07.00 η «Ωρα Ελλάδος» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη θα σας έχουν ρεπορτάζ από την καρδιά των γεγονότων με διεθνείς ανταποκρίσεις, αλλά και καλεσμένους στο στούντιο από όλο το φάσμα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής επικαιρότητας.

Στις 09.50 η Μπέττυ Μαγίρα και η ομάδα της επιστρέφουν με την ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για να σας προσφέρουν διάθεση, χαρά και αισιοδοξία.

Στις 14.00 ακολουθεί η εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και στις 16.15 τη σκυτάλη θα πάρει η νέα εκπομπή «Εμείς» με την Ινα Ταράντου.

Καθημερινά οι συνεργάτες της εκπομπής «οργώνουν» κάθε βουνό, πεδιάδα, θάλασσα, ανακαλύπτουν μέρη, προτάσεις, ανθρώπους και μας μεταφέρουν μέσα από ζωντανές συνδέσεις ή video σε μέρη που έχουμε αγαπήσει ή λαχταράμε να γνωρίσουμε, στους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς του ελλαδικού χώρου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Super Κατερίνα: Με αλλαγές η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου - Πότε κάνει πρεμιέρα

Επιστρέφει ανανεωμένο το Mega Καλημέρα - Η ημερομηνία της πρεμιέρας