Από TV24 Team

To Πρωινό έριξε αυλαία το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7), με τον Γιώργο Λιάγκα να ευχαριστεί την ομάδα του για ακόμη μία επιτυχημένη σεζόν και τη Φαίη Σκορδά να αποχαιρετά οριστικά μετά από 10 ολόκληρα χρόνια τον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ το συγκινητικό αντίο της).

Το τηλεοπτικό μέλλον της επιτυχημένης παρουσιάστριας παραμένει προς το παρόν αχανές μιας και η ίδια δεν έχει πάρει ξεκάθαρα θέση, ενώ η μία φήμη διαδέχεται την άλλη (δείτε εδώ ποιο κανάλι τη διεκδικεί πολύ δυναμικά).

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Λιάγκας θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου, εκεί όπου θα αναλάβει μία ενημερωτική εκπομπή, χωρίς ψυχαγωγία. Στην εκπομπή αυτή προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, ωστόσο έχει ακουστεί έντονα πως στο νέο του αυτό ξεκίνημα θα τον ακολουθήσει ο Τάσος Τεργιάκης.

Η νέα συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα μετά τη Φαίη Σκορδά

Τα πράγματα αλλάζουν σημαντικά στο θέμα της γυναίκας που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Ενώ μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, από αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέχρι και της Ιωάννας Μαλέσκου, αλλά τώρα ένα νέο όνομα έρχεται να πέσει στο τραπέζι και να αλλάξει δεδομένα.

Πρόκειται για μία αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία φέτος είχε τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση αλλά τελείωσε.

Ο λόγος φυσικά για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία έριξε αυλαία με το Τι Λες Τώρα στο Mega την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ τι είπε για την εκπομπή της) και έχει ήδη βάλει μπρος για το νέο της τηλεοπτικό βήμα.

Κατερίνα Καραβάτου εκπομπή με Λιάγκα

Η παρουσιάστρια ενδέχεται να βρεθεί από τον Σεπτέμβρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Η ίδια βέβαια δεν έχει μιλήσει σε καμία περίπτωση για την πρόταση που έχει δεχθεί, αν και έχει αποκαλύψει πως έχει συζητήσει για πολλά και ωραία πράγματα για τη νέα σεζόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεοπτικό «σούσουρο»: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της ψυχαγωγίας

Τα πάνω κάτω: Νικητές και χαμένοι της ενημέρωσης για τη σεζόν 2021-2022