Από TV24 Team

Όλα φαίνεται πως είναι έτοιμα για το Love Island μιας και ο ΣΚΑΪ έχει ήδη προχωρήσει στην ανακοίνωσή του για την έναρξη της συνεργασίας του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο επίσημο trailer για το ριάλιτι (δείτε το εδώ).

Τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθούν στην Τενερίφη και το μόνο σίγουρο είναι πως τα περιστατικά που θα καταγραφούν θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα την προσεχή τηλεοπτική σεζόν.

Τα δύο πρόσωπα που συζητούν με το Love Island

Προς το παρόν δεν έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα για το ριάλιτι του έρωτα αν και όπως αποκαλύφθηκε, ο σταθμός έχει προσεγγίσει πρόσωπα από το Big Brother (δείτε εδώ σε ποια παίκτρια έγινε πρόταση και την αρνήθηκε).

Κάπως έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το κανάλι έχει ήδη βρει δυο άκρως εντυπωσιακές παρουσίες που βρίσκονται κοντά στο να πουν το τελικό ναι και να βρεθούν στο Love Island.

Ο λόγος για τη Μαριάννα Μπαφίτη και την Κατερίνα Βαγκάνσια. Η πρώτη είναι μοντέλο και ασχολείται ενεργά με το Instagram καθώς διαθέτει πάνω από 150.000 followers.

Η δεύτερη έχει αναδειχθεί Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021 στα Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία και Σταρ Πελοπόννησος 2020. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το GNTM και μία συμμετοχή στο Style me Up, είναι έτοιμη να δοκιμάσει την τύχη της στο νησί του έρωτα.

Οι καταγγελίες που έχει δεχθεί το ριάλιτι στο εξωτερικό

Το dating reality που σημείωσε τεράστια επιτυχία στη Μεγάλη Βρετανία, στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Αυστραλία, καταφτάνει την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ κι εκεί όλα επιτρέπονται.

Η εταιρεία παραγωγής «Silverline media» του Νίκου Κάλλη έχει συμφωνήσει με τον σταθμό προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίηση του «Love island». Μάλιστα το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη στον αέρα. Ο προγραμματισμός θέλει το νέο πρόγραμμα να καλύπτει το slot 23.00-01.00, την ώρα δηλαδή προβολής του «Big Brother».

Όσο για το κόνσεπτ του φορμάτ; Όπως προδίδει και το όνομά του αφορά την αγάπη, την οποία καλούνται να βρουν οι αδέσμευτοι διαγωνιζόμενοι που παίρνουν μέρος, μένοντας όλοι μαζί σε μια βίλα πάνω σε ένα νησί. Στην περίπτωση του βρετανικού «Love island» ήταν η ισπανική Μαγιόρκα, ενώ η γερμανική παραγωγή επέλεξε τη... Χαλκιδική καθώς ως γνωστόν... σαν τη Χαλκιδική δεν έχει.

Όσο για την ελληνική, λέγεται ότι θα γυριστεί στα Κανάρια Νησιά. Βασικός κανόνας, σε σχέση με άλλα προγράμματα του είδους, είναι ότι όλα επιτρέπονται. Αρκεί οι παίκτες να είναι ζευγαρωμένοι κάθε εβδομάδα. Εκείνος ή εκείνη που δεν θα έχει βρει ταίρι μέχρι τη βραδιά της αποχώρησης, εγκαταλείπει τη βίλα και τίθεται εκτός παιχνιδιού.

Love Island ΣΚΑΙ

Οι διαγωνιζόμενοι επίσης, μπορούν να δουν την πόρτα της εξόδου και από την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο ψηφίζει το αγαπημένο του ζευγάρι, μέχρι αυτό να καταφέρει στο τέλος να κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Παράλληλα, όμως, η ζωή στη βίλα είναι πολύπλοκη για τα ζευγάρια. Μένοντας εκεί περίπου 50 ημέρες, αναπτύσσουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, πολλές φορές και για περισσότερα από ένα άτομα, ενώ δεν λείπουν και διάφορες ομαδικές δοκιμασίες, οι οποίες τους φέρνουν πιο κοντά.

Οι ίντριγκες, τα πισώπλατα σχόλια, οι τσακωμοί και οι πολλές «καυτές» σκηνές αποτέλεσαν αμέσως στοιχεία επιτυχίας και χάρισαν υψηλότατη τηλεθέαση στο παιχνίδι στη Μεγάλη Βρετανία. Από την άλλη, οι παίκτες οι οποίοι πήραν μέρος στις διάφορες σεζόν τους, είδαν τα social media τους να εκτοξεύονται με εκατοντάδες χιλιάδες άτομα να τους ακολουθούν.

Η παραγωγή του «Love island» έχει λάβει κατά καιρούς χιλιάδες οργισμένα μηνύματα από τηλεθεατές, για τις εικόνες και το λεξιλόγιο που προβάλλει. Επίσης, η οργάνωση Women’s Aid έχει κατακρίνει επίσημα τη μεταχείριση των γυναικών από τους άντρες διαγωνιζόμενους, οι οποίοι τους συμπεριφέρονται υποτιμητικά. Υπάρχει όμως και συνέχεια.

Σύμφωνα με το Ιδρυμα Ψυχικής Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, το ριάλιτι έχει αρνητικό αντίκτυπο στους θεατές του, οι οποίοι αισθάνονται ανασφάλεια για το σώμα τους, βλέποντας μόνο καλλίγραμμα μοντέλα να παίρνουν μέρος. Επιπλέον πολλοί παίκτες δέχθηκαν λεκτικές επιθέσεις και απειλές στα social media, ενώ για κάποιους ήρθαν στην επιφάνεια πολλά ροζ βίντεο από το παρελθόν τους. Τέλος, και σημαντικότερο όλων είναι πως το «Love island» έχει συνδεθεί με τέσσερις αυτοκτονίες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ρε Φάληρο τι είναι αυτά;» - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με το Love Island που θα βγει στον ΣΚΑΪ

«Πονοκέφαλος» για τον ΣΚΑΪ το Love Island - Ψάχνουν τους παίκτες με το «τουφέκι»