Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί αυτή την περίοδο η Ελένη Μενεγάκη να βρίσκεται διακοπές και να απολαμβάνει τα νερά σε Ιόνιο και Αιγαίο, ωστόσο δεν αργεί η στιγμή που θα επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Mega.

Η ίδια άλλωστε, στο κλείσιμο της περασμένης σεζόν είχε αποκαλύψει πως η εκπομπή θα επιστρέψει στους δέκτες νωρίς νωρίς.

«Φτάσαμε στο τέλος της σημερινής εκπομπής και της σημερινής σεζόν… Εμείς φεύγουμε όχι για πολύ, για δυο μήνες, μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι. Τον Σεπτέμβρη νωρίς, νωρίς θα είμαστε πάλι εδώ στο πόστο μας να ξεκινήσει ακόμα μια σεζόν», είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Η εκπομπή της ήταν από τις πρώτες που έριξαν αυλαία φέτος και έτσι θα ξεκινήσει από πολύ νωρίς μέσα στον Σεπτέμβρη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της, αναμένεται να βγουν και πάλι στον αέρα στις 5 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία θα ξεκινήσουν όλα τα προγράμματα του Mega, μαζί με τη Γη της Ελιάς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr η Ελένη Μενεγάκη δεν θα έχει τόσο όμορφο καλοκαίρι, όσο πιστεύουν όλοι...

Μπορεί η εκπομπή της να έκλεισε για καλοκαίρι 1 Ιουλίου αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ το διάλειμμά της αφού σύμφωνα με πηγές μας μέσα Αυγούστου η Ελένη θα είναι και πάλι στην Αθήνα για να ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Ως γνωστόν το τελικό ΟΚ σε όλα το δίνει η ίδια κι έχει λόγο για τα πάντα. Είναι αποφασισμένη, λοιπόν, να προβεί σε αρκετές αλλαγές (από θεματολογία μέχρι και... δυναμικό στην ομάδα της).

Το που θα επικεντρώνεται πια θα διαφοροποιηθεί πολύ σε σύγκριση με πέρυσι και θα έχουμε και μια νέα προσθήκη. Μάγειρας καινούργιος λένε οι πληροφορίες μας... από MasterChef; Κάτι τέτοιο πήρε το αυτάκι μας...

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελένη δεν θα έχει τον χρόνο που είχε τις προηγούμενες χρονιές με την οικογένειά της στο Όναρ... στον επίγειο παράδεισό της (δείτε εδώ οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές της)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έχει γίνει ελάχιστες φορές - Η απόφαση που πήρε η Ελένη Μενεγάκη για τη νέα σεζόν

Με καυτά μπικίνι στο σκάφος των 100.000 ευρώ που διαθέτει - Φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από το ταξίδι της στην Κάρυστο