Από TV24 Team

Οι διακοπές έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό για την Ελένη Μενεγάκη. Αφού αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Mega το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουλίου (δείτε εδώ το βίντεο με τα λόγια της) η παρουσιάστρια μάζεψε άρον άρον τα πράγματά της και με την οικογένειά της ταξίδεψε στον ένα και μοναδικό προορισμό για εκείνος: Την Άνδρο και τα μαγευτικά Άχλα.

Αυτή η σεζόν είναι η καλύτερη για την οικογένεια της Ελένης αφού το ξενοδοχείο που διατηρεί με τον σύζυγό της, το Όναρ, γεμίζει κόσμο, φωνές και χαμόγελα.

Μπορεί η ίδια να επέλεξε να απέχει από τα social media για να ξεκουραστεί, αλλά το account του Όναρ στο instagram πρόδωσε την παρουσία της στην παραλία του. Πριν από λίγες ώρες δημοσιεύθηκε σε στόρι μία φωτογραφία του μικρού Σούμο, του σκύλου που πήρε η Ελένη με τον Ματέο στην μικρή Μαρίνα για δώρο, από την παραλία όπου όλοι μαζί περνούν χαλαρές στιγμές.

Έτσι κι αλλιώς η Ελένη αυτό αποζητά πλέον με κάθε ευκαιρία: Στιγμές οικογενειακής γαλήνης και ευτυχίας

Ελένη Μενεγάκη καλοκαίρι

Η Ελένη μάλιστα έχει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο σκυλάκι καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φωτογραφηθεί μαζί του:

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη σκύλος

Ελένη Μενεγάκη όναρ

Πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο των Μενεγάκη & Παντζόπουλου για τον Αύγουστο

Η σεζόν για την ξενοδοχειακή μονάδα ξεκινά κάθε χρόνο κατά τον Μάϊο και κατεβάζει ρολά τον Οκτώβρη. Τα έσοδα - αν μας ρωτάτε - είναι παραπάνω κι από καλά αν σκεφτεί κανείς πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο.

Με μια γρήγορη αναζητούσαλα ανακαλύψαμε πως η πιο ακριβή βίλα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για μια νύχτα, την πρώτη μέρα του Αυγούστου κοστίζει 610 ευρώ για 2 άτομα.

Τι σου προσφέρει το Όναρ

Για να το οριοθετήσουμε, αναφερόμαστε για την Sunrise Βίλα με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα. Όπως αναγράφεται στο επίσημο site του ξενοδοχείου είναι ιδανική για παρέες φίλων, ζευγάρια ή οικογένειες με παιδιά με θέα στο αγρόκτημα του Onar και την παραλία της Άχλα.

  • Μέγεθος: 75 τ.μ.
  • Κρεβάτια: 1 μεγάλο διπλό, 2 χτιστοί καναπέδες
  • Αριθμός Ατόμων: Μέχρι 4 ενήλικες ή 2 ενήλικες και 2 παιδιά
  • Χώροι: Καλαίσθητο καθιστικό με ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, μικρή κουζίνα, δυο μπάνια, βεράντα με πέργκολες και θέα στη θάλασσα, ιδιωτική πισίνα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού, παραδοσιακό ελληνικό πρωινό καθώς και όλους τους τρέχοντες νόμιμους φόρους.

Μέγιστη χωρητικότητα

Επιτρέπονται έως 4 άτομα - Μέγιστος αρ. ενηλίκων: 2

Πολιτική παιδιών

Τα βρέφη έως 2 ετών μπορούν να φιλοξενηθούν σε βρεφικές κούνιες χωρίς επιπλέον χρέωση.

Υπάρχει η δυνατότητα διαμονής 2ου παιδιού με επιπλέον χρέωση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σούσουρο τις τελευταίες ώρες με το βίντεο που κυκλοφορεί μέσα από το ξενοδοχείο της Μενεγάκη και του Ματέο

Λιλίκα Παντζοπούλου: Η πεθερά της Μενεγάκη στο Όναρ - Φωτογραφίες στη δημοσιότητα