Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης της περασμένης σεζόν. Η παρουσιάστρια έκανε μία νέα αρχή στο Mega και έδεσε τέλεια με την ομάδα της, ενώ οδεύει δυναμικά προς την νέα σεζόν.

H ίδια αποχαιρέτησε το κοινό της πριν λίγες μέρες και αποκάλυψε πως η εκπομπή της θα ξεκινήσει νωρίς τον Σεπτέμβριο (δείτε εδώ τα λόγια της).

Η απρόσμενη απόφαση της Ελένης Μενεγάκη

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο μέσα από μία ανάρτηση που κυκλοφόρησε στα social media, η Ελένη Μενεγάκη πρόκειται να κάνει κάτι που στα 30 χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση έχει κάνει ελάχιστες φορές: Θα πάει καλεσμένη σε άλλη εκπομπή.

Μάλιστα, δε θα πάει καλεσμένη σε μία οποιαδήποτε εκπομπή, αλλά στο Fishy, την ιδιαίτερη ταξιδιωτική εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια άλλωστε, πέρα από το γεγονός ότι βρίσκονται στο ίδιο κανάλι, έχουν μεγάλη συμπάθεια ο ένας για τον άλλον, κάτι που φαίνεται κάθε φορά που βρίσκονται από κοντά.

Το Fishy έρχεται από το φθινόπωρο στο Mega και το μόνο σίγουρο είναι πως η εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ελένη Μενεγάκη Fishy Τσιμιτσέλης

Πώς περνάει το καλοκαίρι της

Οι διακοπές έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό για την Ελένη Μενεγάκη. Αφού αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Mega το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουλίου η παρουσιάστρια μάζεψε άρον άρον τα πράγματά της και με την οικογένειά της ταξίδεψε στον ένα και μοναδικό προορισμό για εκείνος: Την Άνδρο και τα μαγευτικά Άχλα.

Αυτή η σεζόν είναι η καλύτερη για την οικογένεια της Ελένης αφού το ξενοδοχείο που διατηρεί με τον σύζυγό της, το Όναρ, γεμίζει κόσμο, φωνές και χαμόγελα.

Μπορεί η ίδια να επέλεξε να απέχει από τα social media για να ξεκουραστεί, αλλά το account του Όναρ στο instagram πρόδωσε την παρουσία της στην παραλία του. Πριν από λίγες ώρες δημοσιεύθηκε σε στόρι μία φωτογραφία του μικρού Σούμο, του σκύλου που πήρε η Ελένη με τον Ματέο στην μικρή Μαρίνα για δώρο, από την παραλία όπου όλοι μαζί περνούν χαλαρές στιγμές.

Ελένη Μενεγάκη καλοκαίρι

Η Ελένη μάλιστα έχει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο σκυλάκι καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φωτογραφηθεί μαζί του:

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη σκύλος

Ελένη Μενεγάκη όναρ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με καυτά μπικίνι στο σκάφος των 100.000 ευρώ που διαθέτει - Φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από το ταξίδι της στην Κάρυστο

«Νιώσαμε ένα σφίξιμο...» - Η είδηση που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να «λυγίσει»