Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η σεζόν ξεκινάει νωρίς νωρίς για την ενημέρωση καθώς ήδη από τα τέλη Αυγούστου, στο ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει η εκπομπή «Δεκατιανοί» που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, με παρουσιαστές τον Γιώργο Γρηγοριάδη (ο οποίος έφυγε από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση) και τον Γιάννη Πιτταρά.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή «Οι Δεκατιανοί»

Από τις 27 Αυγούστου στις 10 το πρωί, το πιο πλήρες ενημερωτικό brunch του Σαββατοκύριακου, θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ.

Ο ειδικός του πολιτικού ρεπορτάζ, Γιάννης Πιτταράς που επιστρέφει στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ΣΚΑΪ, και ο Γιώργος Γρηγοριάδης που τιμά το ελεύθερο ρεπορτάζ εδώ και 22 χρόνια με δημοσιογραφικές αποστολές που έχουν συζητηθεί, συναντιούνται σε ένα νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο και φέρνουν στις οθόνες μας όλα όσα επιβάλλεται να γνωρίζουμε για την επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου.

Οι Δεκατιανοί ΣΚΑΙ

ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ: Ένα ενημερωτικό brunch, με φρέσκια αντίληψη και juicy διάθεση, που θα σε κρατήσει!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 10, στον ΣΚΑΪ.

Από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στο Open

Πριν από λίγες μέρες, η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα έριξε αυλαία για φέτος και με την ευκαιρία, η Χρύσα Φώσκολου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και από την οικογένεια του ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Η δημοσιογράφος βρήκε ήδη το επόμενο λιμάνι και έτσι πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας της με το Open.

Η Χρύσα Φώσκολου, δημοσιογράφος της νέας γενιάς με αξιόλογη διαδρομή μπροστά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες, εντάσσεται στον ενημερωτικό τομέα του ΟΡΕΝ. Θα αξιοποιηθεί στην πρώτη γραμμή της Ανοιχτής Επικοινωνίας με τους πολίτες, κάθε πρωί.

Ξεκίνησε την πορεία της από τον ΑΝΤ1. Εργάστηκε για μεγάλο διάστημα ως ρεπόρτερ, κυρίως στο δελτίο Ειδήσεων, καλύπτοντας πολλά σημαντικά θέματα της επικαιρότητας με αποστολές και ανταποκρίσεις.

Χρύσα Φώσκολου Open

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτή θα είναι η ομάδα της στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τα νέα γυρίσματα του Cash on Trash