Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χρύσα Φώσκολου ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους την απόφασή της να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια. Η δημοσιογράφος, την περασμένη σεζόν βρισκόταν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα.

Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έριξε αυλαία πριν από μερικές εβδομάδες, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αποχαιρετά με πολύ ιδιαίτερο τρόπο το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τι είπε).

Η ανάρτηση της Χρύσας Φώσκολου

«10 ολόκληρα χρόνια…

Αν και μισώ τους αποχαιρετισμούς οφείλω για κάποιους ανθρώπους κ όχι για εμένα να γράψω δυο λόγια.
Όταν πέρασα το κατώφλι του σταθμού μη γνωρίζοντας τίποτα για το επάγγελμα μας όλοι εσείς με πήρατε απ το χέρι σαν να ήμουν δικό σας παιδί… Μεγαλώσαμε μαζί, κινδυνεύσαμε σε δύσκολα ρεπορτάζ και πάλι.. μαζί, γελάσαμε μαζί…

Περάσαμε δύσκολα και εύκολα.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον απ εσάς γιατί είστε πραγματικά οικογένεια μου..

Αν όμως έπρεπε να αναφέρω ποιοι άνθρωποι διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα και με άντεξαν στην πιο ατίθαση δεκαετία μου, αυτοί ήταν η Νανσυ Τασση, ο Κωστας Θωμάκος και η Άννυ Ζιωγα.. (μην γκρινιάζεις ως εδώ σε ακούω Αντώνη Παπαδακη σ αγαπω κ εσένα).

Είμαι ευγνώμων και τυχερή που πάντα στη ζωή μου γνώριζα σπουδαίους ανθρώπους που έδειχναν τον δρόμο για να γίνω καλύτερη.

Έτσι και τώρα γνώρισα έναν ακόμα που εμπιστεύτηκα απ την πρώτη στιγμή. Τα καλύτερα είναι μπροστά..

Για όλα αυτά σας ευχαριστώ.. μάθαμε να λέμε καλημέρα μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε!!», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Η γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του Παπαδάκη από Σεπτέμβρη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται ένα βήμα πριν από συμφωνία - έκπληξη με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες, αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ και είναι σε τελικό στάδιο συζητήσεων με το κανάλι του Αμαρουσίου για να ενταχθεί τη νέα σεζόν στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, στο πλευρό φυσικά του κορυφαίου παρουσιαστή που μετρά πάνω από 30 χρόνια στο χώρο και στο τιμόνι της Παρουσίασης, ποιον άλλο, στον Γιώργο Παπαδάκη.

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας του με το σταθμό, ο Παπαδάκης αποφάσισε να ενισχύσει και να ανανεώσει την εκπομπή, φέρνοντας στο πλευρό του τη μέχρι σήμερα συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Οικονόμου.

Μαρία Αναστασοπούλου Καλημέρα Ελλάδα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έφυγε η Σκορδά και αλλάζουν όλα - Η στήλη που "κόβεται" από το νέο Πρωινό

Ανατροπή: Με αυτό το κανάλι συμφώνησε η Ιωάννα Μαλέσκου - Ο συνεργάτης που πήρε μαζί της