Από TV24 Team

Η Δέσποινα Μοιραράκη πριν από λίγους μήνες ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερό της εφιάλτη. Ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης, έφυγε από την ζωή μετά από μια σκληρή μάχη που είχε με τον καρκίνο...

Η εικόνα της στην κηδεία, συντετριμμένη, χωρίς λόγια. Όμως, για χάρη των παιδιών της και για τον ίδιο της τον εαυτό προσπαθεί σιγά σιγά πάλι να βρει τα πατήματά της και η μόνη της παρηγοριά πια η εκπομπή της, το νέο της διαμάντι.

Το Cash or trash ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για το Star που όπως φαίνεται βγήκε κερδισμένο κι έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την δεύτερη σεζόν του.

Ανανεωμένο το Cash or trash

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, άκρως ανανεωμένη και "φρέσκια". Στην ομάδα των αγοραστών που απαρτίζεται μέχρι στιγμής από τους Γιώργο Τσαγκαράκη, Ιόλη Χιωτίνη, Γιώργο Καραμπελα, Φοίβο Στρουγγαρη, Άντα Πανά και Δημήτρη Δεμερτζής θα προστεθούν λίγα ακόμη ονόματα που μέχρι στιγμής... αναζητούνται!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«40 μέρες χωρίς εσένα...» - "Τσακίζει" κόκκαλα η νέα ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον Γιάννη Κοντούλη

Αγέλαστος στην θάλασσα - Αποκλειστικές φωτογραφίες του Γιώργου Μοιραράκη 2 περίπου μήνες μετά τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη