Από TV24 Team

Λίγες εβδομάδες έχουν μείνει μέχρι την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Σασμού και οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς να δουν τις νέες εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του ALPHA. Ένα από τα θέματα που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα το κοινό είναι το μέλλον της Βασιλικής.

Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα, μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Tivi Σίριαλ, η Βασιλική θα πεθάνει (δείτε εδώ ποιος θα την σκοτώσει), σκορπώντας θλίψη τόσο στον Μαθιό, ο οποίος θα χάσει τη μοναδική αγάπη του, όσο και στον γιό της τον Νικηφόρο, ο οποίος θα μείνει ορφανός από μάνα και πατέρα.

Θυμίζουμε πως στο βιβλίο, η Βασιλική πεθαίνει ήδη από τις πρώτες σελίδες, ωστόσο οι δημιουργοί της σειράς διάλεξαν να την κρατήσουν σε όλο τον πρώτο κύκλο, για να ζήσει τον έρωτά της με τον Μαθιό.

Τι θα γίνει με τον ρόλο της Βασιλικής στον Σασμό

Το ίδιο θέμα έπεσε στο τραπέζι των σεναριογράφων του Σασμού και πριν τον δεύτερο κύκλο. Η Βασιλική και ο Μαθιός αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του κοινού. Κάθε τους κοινή σκηνή φέρνει εκατοντάδες μηνύματα στο Twitter και όχι άδικα αφού η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος έχουν τρομερή χημεία.

Σασμός Μαθιός Βασιλική

Κάπως έτσι, οι άνθρωποι της παραγωγής συμφώνησαν πως θα ακολουθήσουν το βιβλίο και θα «σκοτώσουν» τη Βασιλική, ωστόσο αυτό θα γίνει λίγο αργότερα μέσα στον δεύτερο κύκλο.

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχωρεί από τη σειρά

Ένας από τους χαρακτήρες της σειράς που θα αποχωρήσουν θα είναι ο Σταύρος και ο αδελφός του ο Βαγγέλης. Οι δύο ηθοποιοί θα παίξουν σε λίγα επεισόδια του δεύτερου κύκλου και αυτό γιατί σύντομα ο Σταύρος θα καταλάβει ότι δεν έχει τελικά θέση στην καρδιά και τη ζωή της γυναίκας που αγάπησε, της Αργυρώς.

Όπως είναι φυσικό, ο Γιώργος Χριστοδούλου) ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης αλλά και η Γιάννα Ζιάννη που υποδύθηκε τη θεία τους δεν θα είναι στη δεύτερη σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξανδρο Μούκανο που υποδύθηκε τον πατέρα τους. Αυτοί δεν είναι όμως οι μόνοι που θα φύγουν από τη δημοφιλή σειρά.

Το ζευγάρι που θα αφήσει τη σειρά θα είναι η Κλαίρη με τον Μανόλη. Ευθαλία Παπακώστα και Στρατής Χατζησταματίου δεν θα είναι για πολύ στη σειρά.

Κλαίρη Μανόλης αποχώρηση Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Καταρρακωμένος ο Νικηφόρος - Ορκίζεται εκδίκηση

Από τον Σασμό στη Γη της Ελιάς - Ο νέος σκοτεινός χαρακτήρας της σειράς του Mega