Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Σασμό, ο Μαθιός μπαίνει στη φυλακή και η Βασιλική μένει στο χωριό μόνη και απροστάτευτη. Είναι το τέλειο θύμα για τον Παύλου Βρουλάκη, που έχει φτάσει στην Ανω Ποριά για να πάρει εκδίκηση από τους Σταματάκηδες και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο άντρας με τον οποίο έκανε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, ο Μαθιός, είναι πλέον στη φυλακή με την κατηγορία της δολοφονίας του Άγγελου και ο Νικηφόρος πολλά χιλιόμετρα μακριά της αφού σπουδάζει στην Κρήτη. Η Βασιλική μένει πλέον στο χωριό έρημη, με μόνη της παρέα την Καλλιόπη. Η ζωή της έχει πάρει άλλη τροπή και ανυπομονεί για τη στιγμή που ο Μαθιός θα αθωωθεί και θα βρεθεί ξανά στο πλευρό της. Όμως, σύμφωνα με πηγές του TiVi Σίριαλ, στον δεύτερο κύκλο της σειράς κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ και αυτό γιατί η Βασιλική θα είναι ο άνθρωπος που θα πληρώσει τις αμαρτίες των Σταματάκηδων.

Σασμός θάνατος Βασιλικής

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στο χωριό θα αρχίσει να κυκλοφορεί ο Παύλος Βρουλάκης, ο ξάδελφος του Μάρκου, ο οποίος έχει επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση για τον άδικο χαμό όχι μόνο του ξαδέλφου του αλλά και του ανιψιού του, Πέτρου (δείτε εδώ την βεντέτα που θα ξεκινήσει). Θα γίνει ξανά ένα με τους κατοίκους του χωριού αλλά δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα φανεί προκλητικός απέναντι στους συγχωριανούς του και κυρίως σε εκείνους που έχουν σχέση με την οικογένεια της Καλλιόπης.

Όταν μάθει πως ο μόνος άνθρωπος που αγάπησε πραγματικά στη ζωή του ο Μαθιός είναι η Βασιλική, θα οργανώσει το σχέδιο δολοφονίας της. Νύχτα θα βρεθεί στο σπίτι της και θα της αφαιρέσει τη ζωή χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι το παραμικρό.

Το χωριό σε σοκ από τη δολοφονία της Βασιλικής στον Σασμό

Τα νέα για τη δολοφονία της Βασιλικής δεν θα αργήσουν να κάνουν τον γύρο του χωριού, αφήνοντας όλους με θλίψη αλλά και ερωτηματικά αφού δεν είχε συμμετοχή σε καμία βεντέτα και φρόντιζε πάντα να ηρεμεί τα πνεύματα. Η Καλλιόπη κλονίζεται από την εξέλιξη αυτή, όπως και η Αργυρώ που συνεργαζόταν μαζί της στο ξενοδοχείο. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος Βρουλάκης θα δείξει να στενοχωριέται από το νέο του θανάτου της, σκεπάζοντας έτσι τη χαρά του για τη θλίψη που προκάλεσε στην οικογένεια των Σταματάκηδων και κυρίως στον Μαθιό.

Ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης θα βυθιστεί σε πένθος. Τις φωνές του θα ακούσουν όλοι οι τρόφιμοι της φυλακής. «Αφήστε με να βγω, πρέπει να τη δω για τελευταία φορά. Σας ορκίζομαι πως θα γυρίσω. Άλλωστε δεν θα έχει κανένα νόημα να βγω από εδώ μέσα. Η ζωή μου σήμερα τελείωσε», θα πει στους αστυνομικούς που θα προσπαθήσουν να τον συνεφέρουν.

Ο Νικηφόρος ορφανός, ορκίζεται εκδίκηση!

Τραγικό πρόσωπο δεν μπορεί παρά να είναι ο Νικηφόρος, που σε τόσο σύντομο διάστημα από τη δολοφονία του πατέρα του, καλείται να αντιμετωπίσει και εκείνη της μητέρας του. Η γη ανοίγει μεμιάς και τον καταπίνει. Ανήμπορος και μόνος καλείται να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο κενό που θα μπορούσε να νιώσει στη ζωή του και απευθύνεται στον Αντώνη για να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από το τραγικό τέλος που βίωσε η μητέρα του. Εκείνος όμως δεν έχει ακόμα να του δώσει εξηγήσεις. «Αστυνόμε, ορκίζομαι να τον βρω μόνος μου και να πάρω εκδίκηση. Μόνο εκείνη είχα στη ζωή μου…», θα του πει και ο Φραγκιαδάκης θα προσπαθήσει να τον ηρεμήσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από τον Σασμό στη Γη της Ελιάς - Ο νέος σκοτεινός χαρακτήρας της σειράς του Mega

Σασμός: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχωρεί από τη σειρά