Από TV24 Team

Στον Σασμό, ο Μαθιός μπαίνει στη φυλακή και η Βασιλική μένει στο χωριό μόνη και απροστάτευτη. Είναι το τέλειο θύμα για τον Πέτρο Βρουλάκη, που έχει φτάσει στην Άνω Ποριά για να πάρει εκδίκηση από τους Σταματάκηδες και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η Βασιλική πεθαίνει (δείτε εδώ πώς) και ο Νικηφόρος μένει μόνος του, οργισμένος και έτοιμος να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Σασμός Νικηφόρος εκδίκηση

Η αντίδραση του Νικηφόρου για τον φόνο της Βασιλικής στον Σασμό

Τραγικό πρόσωπο δεν μπορεί παρά να είναι ο Νικηφόρος, που σε τόσο σύντομο διάστημα από τη δολοφονία του πατέρα του, καλείται να αντιμετωπίσει και εκείνη της μητέρας του.

Η γη ανοίγει μεμιάς και τον καταπίνει. Ανήμπορος και μόνος καλείται να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο κενό που θα μπορούσε να νιώσει στη ζωή του και απευθύνεται στον Αντώνη για να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από το τραγικό τέλος που βίωσε η μητέρα του.

Εκείνος όμως δεν έχει ακόμα να του δώσει εξηγήσεις. «Αστυνόμε, ορκίζομαι να τον βρω μόνος μου και να πάρω εκδίκηση. Μόνο εκείνη είχα στη ζωή μου…», θα του πει και ο Φραγκιαδάκης θα προσπαθήσει να τον ηρεμήσει.

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχωρεί από τη σειρά

Η νέα σεζόν του Σασμού βρίσκεται προ των πυλών και οι χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA είναι έτοιμοι να μας δώσουν μερικές ακόμα εντυπωσιακές στιγμές και συγκλονιστικές ερμηνείες, ενώ η ιστορία θα πάρει μία νέα τροπή.

Τα spoiler για τον δεύτερο κύκλο έχουν ξεκινήσει (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τη νέα βεντέτα που θα ξεκινήσει) και ένα από αυτά αναφέρει πως μέσα στη σεζόν θα αποχωρήσει από τη σειρά ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Ένας από τους χαρακτήρες της σειράς που θα αποχωρήσουν θα είναι ο Σταύρος και ο αδελφός του ο Βαγγέλης. Οι δύο ηθοποιοί θα παίξουν σε λίγα επεισόδια του δεύτερου κύκλου και αυτό γιατί σύντομα ο Σταύρος θα καταλάβει ότι δεν έχει τελικά θέση στην καρδιά και τη ζωή της γυναίκας που αγάπησε, της Αργυρώς.

Όπως είναι φυσικό, ο Γιώργος Χριστοδούλου) ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης αλλά και η Γιάννα Ζιάννη που υποδύθηκε τη θεία τους δεν θα είναι στη δεύτερη σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξανδρο Μούκανο που υποδύθηκε τον πατέρα τους. Αυτοί δεν είναι όμως οι μόνοι που θα φύγουν από τη δημοφιλή σειρά.

Το ζευγάρι που θα αφήσει τη σειρά θα είναι η Κλαίρη με τον Μανόλη. Ευθαλία Παπακώστα και Στρατής Χατζησταματίου δεν θα είναι για πολύ στη σειρά.

Κλαίρη Μανόλης αποχώρηση Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από τον Σασμό στη Γη της Ελιάς - Ο νέος σκοτεινός χαρακτήρας της σειράς του Mega

Σασμός: Νέος έρωτας για τη Θεοδώρα - Ο άνδρας που θα μπει στη ζωή της