Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποτελεί διαχρονικά έναν από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να τον είδαμε σε ρόλο ηθοποιού στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, από την οποία αποχώρησε φέτος, ωστόσο έφτασε η στιγμή να επιστρέψει στο πόστο του.

Ανά καιρούς έχει αναλάβει διάφορες ζώνες στην τηλεόραση, αλλά αυτή που του ταιριάζει «γάντι» είναι η πρωινή. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου με την εκπομπή «Σαν στο σπίτι σας» στο Mega.

Φώτης Σεργουλόπουλος ΕΡΤ

To νέο πρότζεκτ που θα αναλάβει ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life, ο παρουσιαστής αναμένεται να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα, στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε άριστα με το κανάλι και διατηρεί άψογες σχέσεις με τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης.

Από τη μεριά της η ΕΡΤ, αναζητά ένα δυνατό πρόσωπο για την πρωινή ζώνη και ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι μία λύση που πολύς κόσμος θα ήθελε να δει.

Αλλαγές και στο πρωινό του Star

Μπορεί να ήρθαν με δύναμη, φόρα και γεμάτοι όρεξη για δουλειά από τη Χαλκίδα, όμως έφυγαν από το κανάλι της Κηφισιάς με την ίδια... ταχύτητα. Η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς, ήρθαν, είδαν και απήλθαν από την πρωινή ζώνη του STAR (δείτε εδώ τους κερδισμένους και τους χαμένους της ψυχαγωγίας για την περασμένη σεζόν).

Όπως ήδη έχει αρχίσει να γράφεται, την εν λόγω ζώνη θα αναλάβουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Μη σπάτε το κεφάλι σας να θυμηθείτε πού τους είχατε ξαναδεί. Ήταν πριν δύο χρόνια στην εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι #Not».

Ωστόσο, οι παρουσιαστές μπορεί να έχουν βρεθεί, όμως λέγεται ότι η παραγωγή έχει πρόβλημα στο να δημιουργήσει την ομάδα που θα τους πλαισιώσει. Και αυτό γιατί απολύθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι που είχαν πέρσι στο πάνελ του «Βreakfast» και φέτος σε όσους κάνουν πρόταση, αρνούνται σθεναρά. Μόνο το όνομα της Μαίρης Αργυριάδου «παίζει» μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου Star

Τέλος, λέγεται πως το ύφος της φετινής πρωινής εκπομπής του STAR θα θυμίζει έντονα το «FM Live» που απολαμβάναμε πριν λίγα χρόνια στο ίδιο κανάλι, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου. Ευχόμαστε να μην ισχύει η παραπάνω φήμη καθώς ορισμένες εκπομπές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τους παρουσιαστές τους και οποιαδήποτε προσπάθεια κόπιας απλά θα πέσει στο κενό ή στην προκειμένη περίπτωση κάτω από τη βάση στον πίνακα της AGB!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο κύβος ερρίφθη: Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη - Η μακροσκελής ανάρτηση