Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η σεζόν να ήταν εξαιρετικά ασταθής, ωστόσο ο ALPHA ήταν ένα από τα κερδισμένα κανάλια στη μάχη της τηλεθέασης (δείτε εδώ ποιο αναδείχθηκαν στον κλάδο της ψυχαγωγίας). Κάπως έτσι, έχει επιλέξει να κρατήσει τον βασικό του πυρήνα και για τις επόμενες σεζόν.

Οι παρουσιάστριες που θα δούμε τη νέα σεζόν στον ALPHA

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα παραμείνουν στο κανάλι για 9η συνεχόμενη χρονιά. Άλλωστε, η φετινή σεζόν ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες της ψυχαγωγικής εκπομπής. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και η ομάδα της, κράτησαν συντροφιά στο κοινό από νωρίς το πρωί κάθε μέρα και κατάφεραν να κερδίσουν και πάλι μία θέση στις καρδιές του κόσμου.

Η ίδια λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής της, αποκάλυψε πως είχε δεχθεί προτάσεις από άλλα κανάλια, ωστόσο επέλεξε να ακούσει την καρδιά της και να παραμείνει στον ALPHA γιατί εκεί αισθάνεται ότι είναι η οικογένειά της.

Κατερίνα Καινούργιου

Τη σκυτάλη αμέσως μετά την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πρόγραμμα παίρνει η Κατερίνα Καινούργιου. Η «Super Κατερίνα», μετακόμισε πέρυσι στον ALPHA και η αλλαγή αυτή της έκανε πολύ καλό. Μπορεί προς το τέλος της σεζόν να έχασε λίγο έδαφος στην τηλεθέαση, ωστόσο η αλήθεια είναι πως μέσα στον χειμώνα ήταν σταθερά πρώτη στην πρωινή ζώνη.

Του χρόνου, η παρουσιάστρια θα βρίσκεται και πάλι στις οθόνες μας, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε αν θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή.

Ναταλία Γερμανού

Ακόμη μία σταθερά του ALPHA. Η Ναταλία Γερμανού με το ακομπλεξάριστο χιούμορ της και την ευθύτητά της, κράτησε σταθερά την πρώτη θέση στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου με το Καλύτερα δε Γίνεται, παρόλο που φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που δεν είχε στο πλευρό της τον επί χρόνια συνεργάτη της, Κώστα Τσουρό.

Η ανανεωμένη ομάδα της κέρδισε το κοινό και η αγαπημένη ψυχαγωγική εκπομπή κέρδισε για ακόμη μία χρονιά το στοίχημα. Έτσι, από τη νέα σεζόν η Ναταλία Γερμανού θα βρίσκεται σταθερά στο πόστο της.

Τατιάνα Στεφανίδου

Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου να εντάσσεται περισσότερο στο κομμάτι της ενημέρωσης, ωστόσο σίγουρα είναι μία από τις παρουσιάστριες που θα βλέπουμε στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Η εκπομπή T-Live, με το εξαιρετικό ρεπορτάζ στην υπόθεση της Πάτρας σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης και θα συνεχίσει δυναμικά να ενημερώνει το κοινό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Έρωτες και πάθη στη νέα σειρά του ALPHA

Σασμός: Δεν είναι μόνο ο Γεροντιδάκης και ο Μάινας - Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στον Β' κύκλο