Από TV24 Team

Το φινάλε της πρώτης σεζόν του Σασμού ήταν συγκλονιστικό και όπως ήταν επόμενο, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε). Σε λίγο καιρό ο ALPHA φέρνει τη δεύτερη σεζόν στην επιφάνεια και το μόνο σίγουρο είναι πως τα δεδομένα αλλάζουν.

Όπως διαβάζουμε στο Tivi Σίριαλ και το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου, εκτός από τον Στέλιο Μαίνα και τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τρεις ακόμα πρωταγωνιστές του θεάτρου θα μπουν στο καστ της σειράς που έχει αγαπήσει το κοινό.

Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στον Σασμό

Η Γιώτα Φέστα θα υποδυθεί μια εισαγγελέα και πρώην σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη. Θα είναι παντρεμένη με τον γιατρό του χωριού, που θα υποδυθεί ο Μάνος Πετούσης. Στη σειρά θα εισαχθεί και ο Δημήτρης Αλεξανδρής που θα υποδυθεί ένα νονό της νύχτας, συγκεκριμένα έναν έμπορο όπλων.

Σασμός Δημήτρης Αλεξανδρής

Να θυμίσουμε πως ο Στέλιος Μάινας θα υποδυθεί τον ξάδελφο του αδικοχαμένου Μάρκου Βρουλάκη που έρχεται να πάρει εκδίκηση και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, τον νέο αστυνομικό του τμήματος ενώ λέγεται πως η ζωή του θα εμπλακεί έντονα με αυτήν της Θοδώρας.

Ο Παύλος Βρουλάκης ανοίγει νέα βεντέτα

Μην χάσετε στο Tv Sirial που κυκλοφορεί το νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον Β' κύκλο της σειράς Σασμός. Μπορεί να υπάρξουν τρανταχτές αποχωρήσεις (δείτε εδώ ποιοι φεύγουν) αλλά οι εξελίξεις θα παραμείνουν καθηλωτικές. O χαμένος ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης, που όλοι τον είχαν για πνιγμένο, ζει. Ο Παύλος Βρουλάκης δεν είναι όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης. Ο εφιάλτης της βγαίνει αληθινός και ο Παύλος Βρουλάκης εμφανίζεται ολοζώντανος στην αυλή των Βρουλάκηδων και όλα πια αλλάζουν.

Στο 8ο επεισόδιο του νέου κύκλου θα δούμε την κηδεία του Αγγελου και την οικογένεια των Βρουλάκηδων για μια ακόμα φορά να θρηνεί και να ντύνεται στα μαύρα. Εκείνη τη μαύρη μέρα για τους Βρουλάκηδες επιλέγει ο Παύλος, ο ξάδελφος του Μάρκου, να κάνει την εμφάνισή του στην οικογένεια. Μόλις πατάει το πόδι του στην αυλή, η γιαγιά μένει αποσβολωμένη, ενώ όλοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους. Αφού περάσει το πρώτο σοκ, ο Παύλος τους εξηγεί τι είχε συμβεί όλα αυτά τα χρόνια που τον θεωρούσαν νεκρό και πώς έφτασε πίσω στο χωριό. Βρίσκει όμως μια οικογένεια διαλυμένη, μέσα στα μαύρα και στον συνεχόμενο θρήνο.

Αυτό που θέλει είναι να στηρίξει τη μοναδική του οικογένεια, αλλά να πάρει και εκδίκηση για όλα όσα τους έχουν προκαλέσει οι Σταματάκηδες. Η γιαγιά Ειρήνη καταλαβαίνει ότι ο ανιψιός της θα τους βάλει σε νέους μπελάδες και τρέμει τη στιγμή που θα αποφασίσει να δράσει, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να του πει ότι δεν θέλει πια η οικογένειά της να συνεχίσει κανένα πόλεμο με τους Σταματάκηδες, αλλά ο Παύλος δεν είναι διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, όταν ξέρει ότι δύο άντρες του σπιτιού είναι νεκροί εξαιτίας αυτής της οικογένειας. Τα νέα φυσικά μαθαίνονται στο χωριό και επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και φόβος. Πιο πολύ όμως φοβάται η Καλλιόπη, η οποία ξέρει ότι ο Παύλος δεν είναι και ο πιο ήσυχος άνθρωπος. Μάλιστα είχε πει παλαιότερα: «Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ο χειρότερος απ’ όλους. Εκείνος έβαλε να σκοτώσουν τον Βασίλη μου».

Η Καλλιόπη τρέμει στην κυριολεξία για τους γιους της αλλά και για την ίδια της τη ζωή, όμως δεν είναι από αυτές που θα «το βάλει στα πόδια». Η μεγάλη συνάντηση με τον Παύλο δεν θα αργήσει να έρθει και ο πόλεμος στη β΄ σεζόν ανάμεσα σε εκείνον και την οικογένεια των Σταματάκηδων θα είναι ανελέητος!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Το θανάσιμο μυστικό που ενώνει τον Αντώνη με τον Παπά - Μιχάλη

Β' κύκλος Σασμός: Μαρίνα και Αντώνης επιτέλους παντρεύονται!