Από TV24 Team

16 σειρές θα παίζονται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην τηλεόραση (δείτε εδώ αναλυτικά την λίστα) και μια από αυτές θα είναι και το "Αυτή η νύχτα μένει". Η κινηματογραφική παραγωγή που έγραψε τη δική της μεγάλη ιστορία στην έναρξη της νέας χιλιετίας, οπότε βγήκε στη μεγάλη οθόνη, επανέρχεται τη νέα σεζόν σε μορφή σειράς για λογαριασμό του καναλιού της Κάντζας και τα κορυφαία πρωταγωνιστικά ονόματα μιλούν για τους ρόλους τους και τη φιλόδοξη αυτή δουλειά αποκλειστικά στο Tv24 που κυκλοφορεί!

Ο ALPHA ενισχύει τη μυθοπλασία του με μια ακόμη μεγάλη παραγωγή που αποτελείται από ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Κατερίνας Φιλιώτου και σε σενάριο Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή. Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη, υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Οι πρωταγωνιστές και ο συγγραφέας του βιβλίου μίλησαν για τη σειρά, τους ρόλους, τη συνεργασία τους, τη δεκαετία του ’80, τη διασκέδαση στα μπουζούκια

Γιάννης Στάνκογλου

Αυτή η νύχτα μένει

«Η σειρά προέρχεται από ένα υπέροχο βιβλίο, μια πολύ μεγάλη παραγωγή με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Εχω πολλή όρεξη για δουλειά, με εξιτάρει ο χαρακτήρας του δημάρχου που υποδύομαι για να ασχοληθώ μαζί του».

Γιώργος Πυρπασόπουλος

«Ο ρόλος μου είναι ο χαρακτήρας του Βασίλη, ενός μαχόμενου δημοσιογράφου που εμπλέκεται στις ιστορίες της μικρής κοινωνίας».

Ηλιάνα Μαυρομάτη

«Είμαι η Ζέτα. Τραγουδάω πολλά χρόνια κι έχω ένα αρκετά σκοτεινό και βεβαρυμένο παρελθόν».

Νικολέτα Καρρά

«Είμαι η Νίκη, τραγουδίστρια, μια γυναίκα που κουβαλά το δικό της παρελθόν και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο μέλλον στην εξέλιξη της σειράς».

Κώστας Μπερικόπουλος

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε, είναι ένα πάρα πολύ ωραίο βιβλίο κι ελπίζω να κάνουμε κι εμείς μια πάρα πολύ ωραία σειρά».

Γιάννης Τσορτέρκης

«Είμαι ο Γιώργης, αδελφός του δημάρχου, δεν έχουμε πολλά κοινά με τον αδελφό μου».

Αννα Μάσχα

«Υποδύομαι τη Διαμάντω, είναι το αηδόνι του μαγαζιού».

Ελένη Ρουσσινού

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην τηλεόραση και υποδύομαι τη Μαρίνα, τη σύζυγο του δημάρχου, μια γυναίκα μορφωμένη, καλλιεργημένη ξεχωριστή για την κοινωνία».

Βασίλης Μπισμπίκης

Αυτή η νύχτα μένει alpha

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην προετοιμασία της σειράς με σπουδαίους ηθοποιούς και συντελεστές και αγωνιώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα».

Γιάννης Απέργης

«Εχω τρελή αγωνία να δω πώς θα είναι να ζω στο ’80».

Γιάννης Εγγλέζος

«Ο ρόλος μου είναι ο Αλέξανδρος, αστυνομικός ένα ευαίσθητο παιδί γεμάτο ανησυχίες».

Ναταλία Σουίφτ

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Πιστεύω ότι θα είναι μια δουλειά πολλή όμορφη».

Κόρα Καρβούνη

«Θα υποδυθώ τη Νίτσα, το ντουέτο της Ζέτας στην πίστα και η πιο έμπιστη φίλη της».

Θάνος Αλεξανδρής

«Ξαφνικά ανακάλυψα τη μαγεία που έχουν οι χώροι αυτοί, τα σκυλάδικα, και δημιούργησα ένα μπαλέτο, εγώ τραγουδούσα και κάναμε περιοδεία σε ολόκληρη την επαρχία».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Δεν είναι μόνο η Βανδή - Ο κορυφαίος τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στη σειρά

Σασμός: "Εγώ έστειλα στην φυλακή τον γιο μου" - Η Καλλιόπη "πεθαίνει" από τύψεις για τον Μαθιό