Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί τον μακροβιότερο Έλληνα παρουσιαστή στην εγχώρια τηλεόραση. Μπορεί πολλοί να θεωρούσαν πως αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά, ωστόσο ο ΑΝΤ1 τον διέψευσε με την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο.

Η φετινή χρονιά άλλωστε ήταν πολύ ξεχωριστή καθώς ο γιός του, Φοίβος έκανε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, μέσα από την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» (δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο του ευχήθηκε ο μπαμπάς του).

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία του σταθμού, αποτελώντας σταθερή αξία στο πρόγραμμά του.

Ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του ΑΝΤ1, συμβάλλοντας με την τεράστια εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του εκτόπισμα στην άμεση, πλήρη και αμερόληπτη κάλυψη της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επισφραγίζει για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

Γιώργος Παπαδάκης ανανέωση ΑΝΤ1

Η σπάνια εξομολόγηση του Φοίβου Παπαδάκη για τον πατέρα του

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε ο Φοίβος Παπαδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρώτο του τηλεοπτικό βήμα με τη συμμετοχή του στο «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» καθώς και στη σύγκριση με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη.

«Το επίθετο Παπαδάκης είναι πολύ βαρύ. Ο πατέρας μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω ότι πρέπει να είναι βάρος για μένα, με την κακή έννοια. Καταλαβαίνω ότι ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη ενδεχομένως να μου ασκείται και μια μεγαλύτερη κριτική.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχω έναν πατέρα με τον οποίο έχω πάρα πολύ καλή σχέση και είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, είναι ένα όνομα βαρύ, το οποίο όμως, όταν βγαίνω μπροστά στην κάμερα παύει να υπάρχει, είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης», ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρχεται στον ΑΝΤ1 και θα κάνει «πάταγο» - Η νέα σειρά που ετοιμάζει το κανάλι

Εξελίξεις με το Ράδιο Αρβύλα - Η απόφαση για το κενό που άφησε ο Παναγιωτόπουλος