Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαρία Γεωργιάδου υπογράφει το σενάριο της νέας καθημερινής δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η αφρόκρεμα των Ελλήνων ηθοποιών και το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ (δείτε εδώ ποιες άλλες σειρές θα ξεκινήσουν φέτος).

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Μέσα στον Ιούλιο ξεκινούν τα γυρίσματα για τη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ που θα έχει τίτλο «Άγρια γη». Αυτή θα είναι η τρίτη σειρά που ετοιμάζει το κανάλι του Φαλήρου και ίσως η πιο δυνατή απ’ όλες αφού η ιστορία της θα συνδυάσει τον έρωτα με τον προσωπικό πόλεμο ενός εξαφανισμένου για πολλά χρόνια ήρωα. Τα κείμενα γράφει η έμπειρη πλέον Μαρία Γεωργιάδου («Ήλιος», «Γυναίκα χωρίς όνομα»), ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Χάρης Μαζαράκης («Οι αόρατοι»).

Η σειρά θα προβάλλεται, όπως όλα δείχνουν, στην απογευματινή ζώνη του καναλιού και θα την πλαισιώνει μια ομάδα κορυφαίων ηθοποιών της χώρας. Μεταξύ των πρωταγωνιστών θα δούμε τους Ζέτα Δούκα, Στέφανο Μιχαήλ, Μαρία Ζορμπά, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστη Τζιόβα, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Χρυστόδουλο Στυλιανού, Γιώργο Κοσκορέλλο, Σόφη Ζαννίνου, Νικολέττα Βλαβιανού, Θανάση Πατριαρχέα, Νίκο Αρβανίτη, Έλενα Μαρσίδου, Στράτο Τζώρτζογλου και τον Νικόλα Βασιλειάδη.

Άγρια Γη Ζέτα Δούκα

Η υπόθεση της «Άγριας Γης» που θα συναρπάσει

Η ιστορία ξεκινά πριν από 28 χρόνια. Ο Νικόλας 10 ετών απάγεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια της καλύτερής του φίλης, της 6χρονης τότε Ελπίδας, που δεν μπορεί να αντιδράσει. Λεπτά αργότερα, η κάμερα επιστρέφει στο σήμερα, όπου ο Νικόλας ζει και δρα με νέο όνομα. Ως Άρης επιστρέφει λοιπόν στη γενέτειρά του για να εκδικηθεί τον άνθρωπο που ενορχήστρωσε την απαγωγή του, του στέρησε τους γονείς του και σημάδεψε ανεξίτηλα τη ζωή του.

Άγρια Γη Παναγιώτης Μπουγιούρης

Μόνο που ο άνθρωπος αυτός είναι η Όλγα, η μητέρα της Ελπίδας, της παιδικής του φίλης, την οποία συναντά τυχαία και ερωτεύεται. Η Όλγα πλέον έχει στην κατοχή της το σπίτι και τα κτήματα της οικογένειας του Άρη, έχει κλέψει τη ζωή που κανονικά ανήκε στον ίδιο και την οικογένειά του και διχασμένος ανάμεσα στην επιθυμία για εκδίκηση και τον έρωτα, ο Άρης εγκαταλείπει την καριέρα του στον στρατό και τη συμμετοχή του στην ειρηνευτική δύναμη στην Αφρική για να διεξάγει τον προσωπικό του πόλεμο. Έναν πόλεμο στον οποίο δεν γνωρίζει ακόμα αν ο έρωτας θα σταθεί εχθρός ή σύμμαχος…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξανά μαζί Τρίγγου και Ροϊλός - Σε ποια σειρά θα τους δούμε

Οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης συνεχίζουν το ταξίδι στην πανέμορφη Σαντορίνη