Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως όλα δείχνουν, ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να κάνει σημαντικές αλλαγές για τη νέα σεζόν. Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου φτάνει στο τέλος της, με την παρουσιάστρια να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της, ενώ φινάλε θα πέσει και στην εκπομπή Όλα Γκουντ που παρακολουθούμε τα Σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές το πρωί της Τρίτης (28/6) στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το κανάλι του Φαλήρου εξετάζει νέα πρόσωπα για το Σαββατοκύριακο και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και μία αγαπημένη και κούκλα ηθοποιός.

Η ηθοποιός που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΣΚΑΪ

Όπως όλα δείχνουν, το κανάλι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μαρία Κορινθίου, η οποία μάλιστα συμμετείχε και στο The Masked Singer.

Η πρόταση ωστόσο του καναλιού δεν αφορά κάποια ζωντανή εκπομπή αλλά ένα διαφορετικό κόνσεπτ που να της ταιριάζει καλύτερα.

Η συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου στο Καλό Μεσημεράκι

«Η υπόκλιση κάθε φορά είναι τόσο λυτρωτική που εκείνη την ώρα κλαίω με λυγμούς και ασταμάτητα μαζί με το κοινό. Γίνομαι ένα, δένομαι, ενώνομαι, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι πολύ λυτρωτική η ώρα της υπόκλισης, εκείνη τη στιγμή, για το Τζόρνταν».

«Μια φορά μάλιστα από την πίεση μάτωσε η μύτη μου, άνοιξε η μύτη» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η γοητευτική πρωταγωνίστρια.

Είτε σαν εκρηκτικό Cyber Girl είτε σαν σπαρακτική φιγούρα στη σκηνή του Τζόρνταν, το σίγουρο είναι πως η Μαρία Κορινθίου τα καταφέρνει εξίσου καλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πονοκέφαλος» για τον ΣΚΑΪ το Love Island - Ψάχνουν τους παίκτες με το «τουφέκι»

«Άπιστος»: Η νέα τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ που θα σπάσει τα κοντέρ