Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το τέλος της συνεργασίας της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΪ είναι πλέον δεδομένο (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ) και κάπως έτσι, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε αναζήτηση για τον επόμενο τηλεοπτικό σταθμό που θα τη φιλοξενήσει.

Το πρωί της Τρίτης (7/6), η εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε... βουτιά στο τηλεοπτικό τοπίο και ένα από τα πρόσωπα που φαίνεται να απασχολούν ιδιαίτερα για την επόμενη σεζόν είναι η Ιωάννα Μαλέσκου. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως τα δύο κανάλια που την διεκδικούν είναι το Open και το Star. Στο παιχνίδι ωστόσο μπαίνει ένα ακόμα κανάλι.

Το κανάλι που διεκδικεί την Ιωάννα Μαλέσκου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει γίνει στόχος της ΕΡΤ, η οποία αναζητά μία δυναμική παρουσιάστρια για το ψυχαγωγικό κομμάτι, στο πλαίσιο της ενίσχυσης αυτής της «εμπορικής» στροφής που έχει πάρει το κανάλι.

Πότε τελειώνει το Love it

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5) το Love it της Ιωάννας Μαλέσκου, μιας και η παρουσιάστρια αποφάσισε να ανακοινώσει στους τηλεθεατές της, πότε πρόκειται να προβληθεί η τελευταία εκπομπή φέτος.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε να μιλάει για το ταξίδι που κέρδισε η Μπλε ομάδα στο Survivor 5 και κάπως έτσι αποκάλυψε πως σύντομα και η ομάδα του Love it θα φύγει για διακοπές. Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε πως πρόκειται για διακοπές χωρίς επιστροφή αφού η παρουσιάστρια δεν ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

«Σήμερα 30/5... Ξεκινάει ο νέος μήνας! 15 Ιουλίου που θα κλείσει η σεζόν, θα κερδίσει ένα ταξίδι η ομάδα του Love it και θα φύγουμε όλοι μαζί για διακοπές», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έφτασε στο σημείο να...» - Η σοκαριστική εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον stalker της

«Κάποια πράγματα τα οποία δεν στέκουν...» - Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή