Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Και αν πριν ένα χρόνο συζητούσαμε πόσο πολύ δυσκολεύεται ο ALPHA να βρει τον επόμενο Bachelor, φέτος τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για το ΣΚΑΪ και το Love Island καθώς η εταιρεία παραγωγής δυσκολεύεται πολύ να βρει συμμετέχοντες.

Το dating reality που σημείωσε τεράστια επιτυχία στη Μεγάλη Βρετανία, στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Αυστραλία, καταφτάνει την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ κι εκεί όλα επιτρέπονται, αν και στο εξωτερικό έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Η εταιρεία παραγωγής «Silverline media» του Νίκου Κάλλη έχει συμφωνήσει με τον σταθμό προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίηση του «Love island». Μάλιστα το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη στον αέρα. Ο προγραμματισμός θέλει το νέο πρόγραμμα να καλύπτει το slot 23.00-01.00, την ώρα δηλαδή προβολής του «Big Brother».

Τι συμβαίνει με τις συμμετοχές στο Love Island

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, το κανάλι έχει δυσκολευτεί ιδιαίτερο στο να βρει κόσμο για να στελεχώσει το εν λόγω ριάλιτι μιας και πρόκειται για μία πολύ σκληρή παραγωγή.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η εκπομπή, η εταιρεία παραγωγής έχει φτάσει στο σημείο να στέλνει μηνύματα σε πρόσωπα που θέλει να κλείσει για το ριάλιτι.

Έξαλλος ο Μουτσινάς με το Love Island

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει δείξει πολλές φορές πως δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει ανοιχτά για τα προγράμματα του ΣΚΑΪ που δεν τον αφήνουν σύμφωνο. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι στιγμές που σχολίασε το Survivor ή και το Big Brother (δείτε εδώ κάποια σχόλια που έχει κάνει για το κανάλι του Φαλήρου).

Αυτή τη φορά λοιπόν ο παρουσιαστής στάθηκε στο Love Island το οποίο θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και αναμένεται να είναι απολαυστικό!

«Μα πες μου πως είναι ψέματα, πως δεν θα γίνει τελικά. Το τρέιλερ που βλέπω, δεν το επιτρέπω, ρε Φάληρο τι είναι αυτά; Πισίνες, μαγιό και στόχος τους α βρουν κάποιον άλλο, μαζί να το ζούνε και να… τι γίνεται τώρα καλέ;

Μα δεν χρειάζεται μέσα στο πρόγραμμα να βάλεις κι αυτό. Γυμνούς τους βγάζετε και μας τρομάζετε, καναλάρα τι κάνεις; Και εγώ αυτό το σόου δεν θα αντέξω να τους βλέπω καψωμένους, ολοτσίτσιδους να κάνουν όλοι τους έρωτα στο νησί του έρωτα. ΣΚΑΪ μου, καναλάρα πες πως είναι ψέματα, τι είναι αυτό;», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Άπιστος»: Η νέα τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ που θα σπάσει τα κοντέρ

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου - Τι συνέβη με τον ΣΚΑΪ