Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Τζανσού Ντερέ επιστρέφει και πάλι στην ελληνική τηλεόραση και στη σειρά «Απιστος» που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ την ερχόμενη εβδομάδα στην prime time ζώνη του καναλιού. Το TV24 έχει τα πάντα για τη νέα σειρά που θα σας καθηλώσει (δείτε εδώ τι θα παίζει φέτος το καλοκαίρι ο σταθμός του Φαλήρου).

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Μια νέα τουρκική σειρά για τους καλοκαιρινούς μήνες εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τον «Απιστο (Sadakatsiz)» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne». Το φορμάτ βασίζεται στην αγγλική σειρά «Dr Foster» που προβλήθηκε στο BBC το 2015 με τεράστια επιτυχία, ενώ στο κανάλι του Φαλήρου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη εβδομάδα και θα προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.

Το κανάλι έχει καιρό στο συρτάρι του την εν λόγω σειρά και μάλιστα είχε σκοπό να τη βάλει στη θέση του «Μόλις χθες», αλλά λίγο το «Survivor» και λίγο οι σειρές «Γη της ελιάς» και «Σασμός» που σαρώνουν σε τηλεθέαση, καθυστέρησαν την πρεμιέρα της. Ας δούμε όμως την ιστορία που σίγουρα θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον.

Η απιστία και η εκδίκηση στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Η Ασιγιά είναι μια πετυχημένη γιατρός παντρεμένη με τον Βολκάν, με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον Αλί. Η ζωή τους δείχνει να κυλάει ήρεμα και υπέροχα και τίποτα δεν φαίνεται να σκιάζει την ευτυχία τους. Μέχρι που σε μια στιγμή όλα θα ανατραπούν, όταν η Ασιγιά ανακαλύψει μια ξανθιά τρίχα στο κασκόλ του άντρα της.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν ησυχάζει και βάζει στο κάδρο των «υπόπτων» κάθε ξανθιά γυναίκα που συναναστρέφεται. Η ίδια βιώνει αυτή την απιστία σε βαθμό παράνοιας και δεν ηρεμεί μέχρι να μάθει ποια έχει ξελογιάσει τον άντρα της. Σύντομα ανακαλύπτει την αλήθεια όταν βρίσκει το κρυφό κινητό του Βολκάν.

Άπιστος ΣΚΑΙ

Η ερωμένη του είναι η Ντερίν, η 24χρόνη κόρη των οικογενειακών τους φίλων. Ομως οι αποκαλύψεις δεν τελειώνουν εκεί, καθώς παράλληλα ανακαλύπτει πως όλος ο περίγυρός της γνώριζε για τη δύο ετών παράνομη σχέση του άντρα της! Τότε η οργή τής Ασιγιά ξεχειλίζει μέσα της και σχεδιάζει βήμα-βήμα την εκδίκησή της προς όλους!

Το πρωταγωνιστικό καστ

Ασιγιά (Τζανσού Ντερέ)

Εχασε τους γονείς της πολύ μικρή και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τον άντρα της, τον Βολκάν. Ενώ μπορούσε να χτίσει την καριέρα της στο εξωτερικό όπου είχε προτάσεις, εκείνη αποφάσισε να ακολουθήσει τον σύζυγό της και να εγκατασταθούν μόνιμα στον τόπο καταγωγής του. Αν και φαινομενικά δείχνει ψυχρή, είναι ωστόσο πολύ ζεστός άνθρωπος.

Βολκάν (Τζανέρ Τζιντορούκ)

Εχασε τον πατέρα του μικρός και μεγάλωσε με τη μητέρα του. Οταν έμαθε πως η Ασιγιά είναι έγκυος της έκανε πρόταση γάμου και δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη. Εχει αυτοπεποίθηση, είναι γλυκομίλητος και βοηθάει όλο τον κόσμο. Νοιάζεται για τους ανθρώπους που αγαπάει και ο γιος του, ο Αλί, είναι τα πάντα για εκείνον.

Ντερίν (Μελίς Σεζέν)

Η πέτρα του σκανδάλου! Είναι 24 ετών, έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και προέρχεται από μια ισχυρή οικογένεια. Η δουλειά που κάνει είναι καθαρά από χόμπι και όχι για βιοποριστικούς λόγους. Διατηρεί δύο χρονιά κρυφά δεσμό με τον Βολκάν.

Γκιονούλ (Γκιοζντέ Σεντά Αλτουνέρ)

Η μητέρα της Ντερίν. Είναι μια αξιοσέβαστη γυναίκα στην κοινωνία και δεν κρύβει καθόλου τα πλούτη της. Εχει εμμονή με την ανατροφή της κόρης της και θέλει να της κάνει έναν καλό γάμο που θα συζητάνε όλοι.

Χαλούκ (Μπουράκ Σεργκέν)

Σύζυγος της Γκιονούλ και πατέρας της Ντερίν. Ισχυρός επιχειρηματίας και πρώην δήμαρχος. Πιστεύει πως το κύρος και η δύναμη πηγάζουν από τα χρήματα και γι’ αυτό ζητάει παραπάνω.

Αλί (Αλπ Ακάρ)

Είναι ο γιος της Ασιγιά και του Βολκάν, ηλικίας 11 ετών. Αν και παιδί, τις περισσότερες φορές φέρεται σαν μεγάλος άντρας. Αγαπά τους γονείς του, είναι ευαίσθητος, στοχαστικός και ευχάριστος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εδώ κόβονται άλλες εκπομπές, μην μιλάμε κι εμείς...» - Ξέσπασε στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου

Survivor 5: Αλλάζουν τα δεδομένα - Τα βήματα μέχρι τον ημιτελικό