Από TV24 Team

Μία εβδομάδα και κάτι έμεινε μέχρι το μεγάλο φινάλε του Survivor 5 και η παραγωγή αποφάσισε να περιπλέξει λίγο τα πράγματα. Έτσι, η διαδρομή μέχρι τον ημιτελικό δεν αναμένεται να είναι καθόλου εύκολη για τους παίκτες που έχουν απομείνει.

Αυτή την εβδομάδα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Love it, δε θα έχουμε μία αλλά δύο αποχωρήσεις, οι οποίες θα διαμορφώσουν την τελική τετράδα (δείτε εδώ ποιος είναι το φαβορί για τη νίκη).

Τα αγωνίσματα και οι αποχωρήσεις αυτής της εβδομάδας στο Survivor 5

Ήδη χθες (26/6) αναδείχθηκαν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Σήμερα (27/6) έχουμε τη δεύτερη ασυλία, στην οποία θα αναδειχθούν οι διαγωνιζόμενοι που θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Η αποχώρηση θα γίνει την Τρίτη (28/6). Αύριο βέβαια θα παρακολουθήσουμε και μία ακόμη ασυλία με τους πέντε εναπομείναντες παίκτες.

Την Τετάρτη (29/6), έχουμε ακόμη μία ασυλία, ενώ οι γραμμές για το κοινό θα ανοίξουν την Πέμπτη (30/6) όταν θα έχουν αναδειχθεί όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Την Κυριακή (3/7) θα μάθουμε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί ένα βήμα πριν τον ημιτελικό και στη συνέχεια, οι 4 παίκτες που θα έχουν απομείνει θα αγωνιστούν μεταξύ τους.

Οι 2 πρώτοι παίκτες στα αγωνίσματα, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν απευθείας στον μεγάλο ημιτελικό, ενώ οι άλλοι δύο θα δώσουν τη δική τους μάχη μπροστά στο κοινό προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξεπερνάει και το έπαθλο - Το υπέρογκο ποσό που θα πάρει ο Λιανός για το Survivor 5

Survivor 5: Εξοργισμένος με τον Σοϊλέδη ο Τριαντάφυλλος - «Δε θα κερδίσεις ποτέ»