Από TV24 Team

Το καλοκαίρι μπήκε ολοκληρωτικά στη ζωή μας και οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν έχουν παρά να στήσουν το νέο τους πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να μην περιέχει σίριαλ και ριάλιτι (δείτε εδώ ποιο αγαπημένο επιστρέφει του χρόνου), όμως σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τι θα βλέπουμε το καλοκαίρι στην τηλεόραση

ΣΚΑΪ

Το πρόγραμμα του καναλιού θα τηρηθεί μέχρι και τα μέσα του Ιουλίου, όμως μετά ξεχάστε ό,τι ξέρετε. Καθώς τα ριάλιτι και οι ψυχαγωγικές εκπομπές θα έχουν ολοκληρωθεί, το κοινό θα απολαμβάνει ενημέρωση και πάλι... ενημέρωση. Το κανάλι θα διατηρήσει όλες τις ενημερωτικές εκπομπές, όμως αυτές θα έχουν στελεχωθεί από άλλες ομάδες. Καθώς οι παρουσιαστές θα πρέπει να ξεκουραστούν μετά τον χειμώνα που πέρασαν on air, τη σκυτάλη θα πάρουν άλλοι δημοσιογράφοι που με τις γνώσεις και την εμπειρία τους θα μεταδίδουν με συνέπεια και κύρος ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Στο κανάλι όμως, θα υπάρξει η είσοδος μιας νέας τουρκικής σειράς με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ, που θα έχει τον τίτλο «Ο άπιστος» (ξένος τίτλος: «Sadakatsiz») και θα προβάλλεται καθημερινά, μάλλον στην prime ζώνη του καναλιού.

MEGA

Με το αρχείο σειρών που έχει το Μεγάλο Κανάλι θα μπορούσε να βγάλει όχι μόνο το πρόγραμμα ενός ολόκληρου καλοκαιριού, αλλά δέκα. Οπως λοιπόν καταλάβατε πολύ καλά, το MEGA από τον Ιούλιο και μετά, όπου και θα ολοκληρωθούν εκπομπές, σειρές και λοιπά πρότζεκτ, θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με αξέχαστα παλιά σίριαλ ελληνικών δημιουργών που το κοινό έχει τιμήσει δεόντως, όπως το «Στο παραπέντε», «Οι απαράδεκτοι», «Είσαι το ταίρι μου» κ.ά.

Mega Είσαι το Ταίρι μου

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα από το κανάλι, όμως οι υπεύθυνοι προγράμματος δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια σε ό,τι αφορά στην ενημέρωση. Οι εκπομπές παραμένουν στις ώρες τους, όμως θα αλλάξουν τα πρόσωπα που θα τις παρουσιάζουν. Στις καρέκλες των καθημερινών πρωινών εκπομπών αλλά και σε εκείνες του Σαββατοκύριακου θα καθίσουν οι Μπάγια Αντωνοπούλου, Βελίκα Καραβάλτσιου, Νικήτας Κορωνάκης, Σωτήρης Μπολάκης και η Κατερίνα Νώντα.

STAR

Η καθημερινή σειρά του καναλιού «Τρία μίλια» που διαρκώς ανεβαίνει σε τηλεθέαση όπως και τα «Cash or trash» και «Οι 100» θα συνεχιστούν μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου ενώ όλες οι ζωντανές εκπομπές θα ολοκληρωθούν στις 8 Ιουλίου.

Cash or Trash Star

Όμως αργότερα, το Star δεν θα απογοητεύσει το πιστό του κοινό και κυρίως τους λιλιπούτειους τηλεθεατές που καθημερινά θα αρχίζουν την ημέρα τους με μια σειρά ξεχωριστές σειρές κινουμένων σχεδίων που ξέρουν και αγαπούν. Ομως όσο η ώρα περνάει, θα παίρνουν τη θέση τους στο πρόγραμμα κάποιες ξένες σειρές, ενώ το απόγευμα θα προβάλλονται σε επανάληψη τα πετυχημένα «Shopping Star» και «Τροχός της τύχης».

ALPHA

Τι και αν το «Happy day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα κατεβάσει ρολά στις αρχές του Ιούλη; Το κανάλι ξέρει πώς θα κρατήσει το κοινό του. Με πετυχημένα σίριαλ του παρελθόντος όπως «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ» και «Εντιμότατοι κερατάδες» και φυσικά ενημέρωση.

Το σόι σου ALPHA

Η δημοσιογραφική ομάδα του καναλιού θα συσπειρωθεί προκειμένου να δημιουργήσει μια ενημερωτική infotainment εκπομπή άρτια, η οποία με σεβασμό προς τον τηλεθεατή θα μεταδίδει τις εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Και τα απογεύματα θα είναι γεμάτα όμως στον ALPHA με ελληνικές σειρές που θα μεταδοθούν σε επανάληψη, όπως «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Το σόι σου» αλλά και ελληνικό κινηματογράφο.

ΑΝΤ1

Πλήρες και ανανεωμένο θα είναι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για το φετινό καλοκαίρι. Κάθε πρωί και για τρεις περίπου ώρες, ο Παναγιώτης Στάθης και ο Νίκος Ρογκάκος θα μεταδίδουν αναλυτικά τις ειδήσεις στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί», ενώ μαζί τους ενδέχεται να είναι και η Ηρώ Ράντου.

Καλοκαίρι Μαζί ΑΝΤ1

Το απόγευμα, μια νέα σειρά, το «Super store», αμερικανικής παραγωγής που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία όπου και αν έχει προβληθεί, θα κάνει την εμφάνισή της στην απογευματινή ζώνη του καναλιού, συγκεκριμένα θα προβάλλεται στις 4.00 μ.μ (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα).

Λίγο αργότερα σειρά θα παίρνει το «Clinic», μια πρωτότυπη ιατρική σειρά του καναλιού, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα. Μπορεί οι πρωταγωνιστές της να μην είναι γνωστά ονόματα του χώρου αλλά ερασιτέχνες ηθοποιοί, όμως λέγεται πως κάθε επεισόδιο που θα είναι αυτοτελές, θα κόβει την ανάσα στους τηλεθεατές. Ολα τα παραπάνω δεν σημαίνει πως δεν θα δώσουν χώρο και στις επαναλήψεις των σειρών που, όπως και κάθε χρόνο, γνωρίζουν την προτίμηση του κοινού.

ΟPEN

Και αν τα άλλα κανάλια σάς έχουν απογοητεύσει μέχρι στιγμής με τα προγράμματά τους σε ότι αφορά στην ψυχαγωγία, να σας ενημερώσουμε πως το OPEN εκτός από το «Κόκκινο ποτάμι» που θα ξεκινήσει να μεταδίδει σε επανάληψη κάθε Κυριακή και μάλιστα με διπλό επεισόδιο, θα συνεχίσει κανονικά τα «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και «Open weekend» για όλο τον Ιούλιο.

Ώρα Ελλάδος Open

Τον Αύγουστο όμως που οι εκπομπές αυτές θα τερματιστούν, θα συνεχίσει καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα το «Ωρα Ελλάδος» με όλα τα νέα της επικαιρότητας. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχουν αποφασίσει ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση. Ωστόσο, το κανάλι τηρώντας την παράδοση και των άλλων ετών, δεν θα μπορούσε να μη δώσει έμφαση στον ελληνικό και τον ξένο κινηματογράφο που το κοινό τιμά.

ΕΡΤ1

Η δημόσια τηλεόραση όλο το καλοκαίρι, δηλαδή από τις αρχές Ιουλίου και μετά, θα ξεκινήσει τις επαναλήψεις των σειρών που βλέπουμε και απολαμβάνουμε τα δύο τελευταία χρόνια, όπως «Η τούρτα της μαμάς» και «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Τα καλύτερα μας χρόνια ΕΡΤ

Το ίδιο θα συμβεί και με τις καθημερινές εκπομπές ψυχαγωγίας. Ο λόγος που η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε να μην προβάλλει πρωτογενές υλικό τους θερινούς μήνες, είναι γιατί θέλει να δώσει από τώρα έμφαση στην επόμενη χρονιά που είναι προ των πυλών και απ’ ό,τι λένε θα εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο τους έμπειρους πλέον τηλεθεατές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro - αποκλειστικό: Το πρώτο επεισόδιο της σειράς του Παπακαλιάτη πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Με διπλό ρόλο στο Star η Ζήνα Κουτσελίνη - Τα πάνω κάτω με το τηλεοπτικό της μέλλον