Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολύς λόγος έχει γίνει τους τελευταίους μήνες με τη Μαρία Μπακοδήμου, και το τηλεοπτικό της μέλλον. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να φύγει από το J2US και όπως όλα δείχνουν, έχει δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ, και το περιοδικό TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου

Τα είπανε, τα συμφωνήσανε και η παρουσιάστρια μετακομίζει στο κανάλι του Φαλήρου για να παρουσιάσει από τη νέα σεζόν μια ολοκαίνουρια καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή .Οι πληροφορίες τη θέλουν να βγαίνει στον αέρα στην ώρα της Ιωάννας Μαλέσκου. Και καθώς είναι μια άκρως ανταγωνιστική ζώνη, η παρουσιάστρια, που έχει βάλει μεγάλο στοίχημα, έχει ήδη ξεκινήσει τις προεργασίες. Αυτό το διάστημα μάλιστα γίνονται ραντεβού προκειμένου να βρεθούν οι άμεσοι συνεργάτες.

Μαρία Μπακοδήμου ΣΚΑΪ

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στην ενδεχόμενη αντικατάστασή της από την παρουσιάστρια

H Ιωάννα Μαλέσκου, μέχρι στιγμής κρατά σιγή ιχθύος για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, μιας και η εκπομπή της όπως ανακοινώθηκε πλησιάζει προς το τέλος της...

Η κάμερα του Happy Day της πέτυχε σε έξοδό της, και επόμενο ήταν να την "βομβαρδίσουν" με ερωτήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον, και αν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία μέχρι στιγμής.

«Ετοιμάζω πολύ όμορφα πράγματα και αυτό με κάνει και ανυπομονώ να κλείσει η τηλεοπτική σεζόν» δήλωσε η παρουσιάστρια. Ξέρω πού είμαι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τι θέλω. Διαβάζω πολλά πράγματα για εμένα που δεν ισχύουν» συνέχισε.»

Για τις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στο Star: «Ακούστηκε ότι θα πάω στο Star, θα ακουστεί ότι θα πάω και σε άλλα. Δεν απαντάω ποτέ σε καμία τέτοια ερώτηση, δεν επηρεάζομαι από αυτά που γράφονται».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ριζικές αλλαγές στην πρωινή ενημέρωση - Τα πάνω κάτω στα κανάλια

Νέα σειρά για τον ΑΝΤ1 - Στον αέρα το πρώτο trailer