Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τη Μαρία Μπακοδήμου τα τελευταία χρόνια την έχουμε απολαύσει σε ποικίλους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν σε ρόλο κριτή στην επιτροπή του J2US, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, είναι πλέον έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.

Η ίδια δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημα ωστόσο όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια.

Νέα αρχή για τη Μαρία Μπακοδήμου

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας (30/5), η Μαρία Μπακοδήμου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για μία ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες πληροφορίες ωστόσο δεν αποκλείεται να τη δούμε με τη δική της εκπομπή από τη νέα σεζόν, ειδικά τώρα που αποχωρούν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα.

Τι θα συμβεί με το J2US

Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Κοκλώνης δεν σταματά να φέρνει νέα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση, και να ωθεί τον εαυτό του σε μονοπάτια απάτητα, γεγονός που θα προσπαθήσει να επιτύχει και με το ντοκιμαντέρ για τον Πάμπλο Εσκομπάρ.

Ωστόσο οι φορές που μιλά για τον εαυτό του είναι σπάνιες, ενώ έχει αναφέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι που τον έχουν πληγώσει. Σύμφωνα με την «Super Κατερίνα», ο Νίκος Κοκλώνης έχει επίγνωση των ανθρώπινων σχέσεων και όσο αυτό τον πληγώνει, τόσο προσπαθεί να το δεχτεί.

«Αν όλα πάνε στραβά, δίπλα μου θα είναι από 0 έως 3 άτομα και αυτό το ξέρω και με πληγώνει αλλά αυτή είναι η ζωή. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που κυνηγάει το φως, όταν αυτό σβήσει θα πάνε κάπου που θα έχει ανάψει. Αλλά υπάρχουν και άλλοι που κυνηγούν το σκοτάδι. Εγώ αυτούς ψάχνω», ανέφερε ο παραγωγός.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έρχεται ο νέος κύκλος του Just The 2 of Us. «Εγώ έχω δεθεί με αυτή την κριτική επιτροπή και τους θεωρώ φίλους μου και οικογένειά μου, είναι το πάρτι μας. Από εκεί και πέρα υπάρχει και ένα κανάλι που αποφασίζει», σχολίασε σχετικά.

Ενώ λίγα λεπτά μετά ήρθε η μεγαλύτερη αποκάλυψη ότι θα ξεκινήσει τις μυθοπλασίες και μάλιστα η αρχή θα γίνει με την νέα σεζόν, και μάλιστα πρόκειται για μια καθημερινή και μία εβδομαδιαία σειρά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Love Island και... μυθοπλασία - Το πλάνο του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν

Στοργή: Διπλή αποχώρηση από τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ πριν καν ξεκινήσει