Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Από τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 16.00 και καθημερινά ανοίγουν στο κανάλι του Αμαρουσίου οι πόρτες του «Superstore»! Πρόκειται για μια κωμωδία με τρελές καταστάσεις, βιτριολικές ατάκες και καλογραμμένους χαρακτήρες που έχει προβληθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC (2015-2021) και προτάθηκε για βραβείο GLAAD καλύτερης κωμικής σειράς.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Και ενώ οι Άγριες Μέλισσες φτάνουν στο φινάλε τους, εμείς θα παρακολουθήσουμε μία απολαυστική σειρά με φόντο ένα «Superstore», ένα τεράστιο πολυκατάστημα στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα θα παρακολουθούμε την καθημερινότητα μιας μοναδικής οικογένειας υπαλλήλων που ανέχονται καθημερινά πελάτες, υποχρεώσεις, εντός και εκτός δουλειάς, αλλά και ο ένας την παρουσία του άλλου.

Ενθουσιώδεις αρχάριοι, αδιάφοροι βετεράνοι, ανίδεο εποχικό προσωπικό, αφοσιωμένοι προϊστάμενοι, όλοι τα βάζουν με κυνηγούς ευκαιριών, επεισοδιακές εκπτώσεις και ανιαρά σεμινάρια.

Superstore ΑΝΤ1

Στα χνάρια του Mega και ο ΑΝΤ1 - Η σειρά που θα γυριστεί στη Μάνη

Μέσα σε λίγες μέρες, η Μάνη κατάφερε να μετατραπεί σε τοπ προορισμός για το καλοκαίρι, μέσα από τα υπέροχα πλάνα που προβάλλονται καθημερινά στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Κάπως έτσι, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ανδρέα Γεωργίου και να τοποθετήσει τη νέα του σειρά στην υπέροχη αυτή περιοχή της Πελοποννήσου.

Το κανάλι του Αμαρουσίου είχε προγραμματίσει να βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν, τη σειρά «Ντέρτι», η οποία θα είχε φόντο τα μπουζούκια της δεκαετίας του ’80. Η σειρά αυτή ωστόσο ματαιώθηκε καθώς ο ALPHA θα κυκλοφορήσει τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που θα έχει την ίδια θεματολογία.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, η Μελίνα Τσαβάλη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, έχουν προγραμματίσει να κάνουν τα γυρίσματα για μία νέας σειράς εποχής που έχουν δημιουργήσει, η οποία θα έχει τίτλο «Μάγισσα», στην Μάνη.

ΑΝΤ1 νέα σειρά Μάνη

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο αστυνομικό θρίλερ που θα διαδραματίζεται το 1818, στην προεπαναστατική δηλαδή Ελλάδα με πολυάριθμο καστ και από την ομάδα των «Αγριων μελισσών».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro - αποκλειστικό: Το πρώτο επεισόδιο της σειράς του Παπακαλιάτη πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Με διπλό ρόλο στο Star η Ζήνα Κουτσελίνη - Τα πάνω κάτω με το τηλεοπτικό της μέλλον