Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα βέλη του έρωτα φαίνεται πως θα χτυπήσουν για τα καλά την ελληνική τηλεόραση στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Κάτι το The Bachelor που επιστρέφει, κάτι το Love Island που έρχεται και κάτι το νέο ριάλιτι σχέσεων που ετοιμάζει το Star.

Γενικότερα το Star έχει επενδύσει στα ριάλιτι και τα ψυχαγωγικά προγράμματα για τη νέα σεζόν. GNTM, Cash or Trash, Asia Express, MasterChef είναι τα προγράμματα που θα δούμε του χρόνου.

Το ριάλιτι σχέσεων που θα δούμε στο Star

Δεν θα μπορούσε όμως να πει όχι σε ένα ριάλιτι σχέσεων το κανάλι της Κηφισιάς και ειδικά το «First dates» που είναι σε λάιτ μορφή. Τι εννοούμε; Απλά οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν ένα ραντεβού στα τυφλά σε ένα εστιατόριο των Αθηνών, στο οποίο θα έχουν τοποθετηθεί δεκάδες κάμερες που θα καταγράφουν ακόμα και τα νεύματα των υποψήφιων ζευγαριών.

Star First Dates

Ο παρουσιαστής θα τους κατευθύνει ως μετρ του μαγαζιού, ενώ τον ρόλο των σερβιτόρων θα έχουν οι βοηθοί που είναι στο πλευρό των συμμετεχόντων. Στο τέλος κάθε επεισοδίου θα γίνεται η ερώτηση αν το ζευγάρι θέλει να προχωρήσει σε δεύτερο ραντεβού. Η απάντηση θα δείχνει αν το ραντεβού ήταν πετυχημένο.

Φέτος κάνει μονοψήφια αλλά πήρε το πράσινο φως για του χρόνου

Αν κάτι έχουμε σε αφθονία φέτος στην ελληνική τηλεόραση αυτό είναι ποικιλία στις εκπομπές. Όλα τα κανάλια έχουν επενδύσει σε μυθοπλασία, ψυχαγωγία, ενημέρωση και ριάλιτι προκειμένου να φέρουν στους τηλεθεατές τους αυτό που επιθυμούν.

Άλλοι το καταφέρνουν και πολύ καλά μάλιστα (δείτε εδώ τα χθεσινά 31/5 νούμερα τηλεθέασης), ενώ άλλοι έχουν μείνει στα μονοψήφια.

Μπορεί ο σταθμός του Φαλήρου να αποφάσισε να λήξει τη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, ωστόσο αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν σε ένα πρόγραμμα που δεν έχει καταφέρει να σημειώσει και τόσο καλά νούμερα τηλεθέασης φέτος και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ο λόγος για το The Masked Singer. Το show μεταμφιέσεων ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις καθώς έχει δυνατή κριτική επιτροπή και αγαπημένο παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Και ενώ το πρώτο επεισόδιο σημείωσε εντυπωσιακή τηλεθέαση, ωστόσο ήδη από την δεύτερη εβδομάδα το κοινό σταμάτησε να προτιμάει το show.

Παρόλα αυτά ο ΣΚΑΪ επιλέγει να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στο εντυπωσιακό show και έτσι κατά πάσα πιθανότητα θα το βλέπουμε στους δέκτες μας και του χρόνου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Νέος και κούκλος: Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μαύρο Ρόδο»

Αποκλειστικό: Με άντρες και γυναίκες ο νέος κύκλος My Style Rocks