Από TV24 Team

Μπορεί καλά καλά να μην έχει προλάβει να τελειώσει η φετινή σεζόν, ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν και τα κανάλια έχουν ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζουν την επόμενη. Ανάμεσα σε αυτά και ο ALPHA ο οποίος καλείται να πάρει αποφάσεις για το The Bachelor.

Κοινό και κριτικοί είχαν αντιδράσει όταν αρχικά έμαθαν πως 20 κοπέλες είναι έτοιμος να πιαστούν μαλλί με μαλλί προκειμένου να διεκδικήσουν έναν άγνωστο εργένη.

Όμως τελικά το The Bachelor πέρασε στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού ως ριάλιτι σχέσεων και εκτός από τηλεθέαση, χάρισε στο κανάλι και πολλές διακρίσεις κυρίως για το περιεχόμενο που ανέβαζε το τμήμα μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι θα γίνει με τη νέα σεζόν του The Bachelor

Όπως διαβάζουμε στο νέο τεύχος Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αύριο (2/6) σε όλα τα περίπτερα, το The Bachelor πρόκειται να βρίσκεται ανάμεσα στα 15 (!) συνολικά ριάλιτι που θα έρθουν στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβρη και μετά και σίγουρα θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό καθώς στην Ελλάδα έρχεται και το Love Island!

Το μόνο που έμεινε είναι να βρούμε και τον νέο εργένη!

Το υπέρογκο ποσό που προσέφεραν στον Σπύρο Νικαλαΐδη για το The Bachelor

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/5) ο Σπύρος Νικολαΐδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε από το The Bachelor και στο υπέρογκο ποσό που του προσέφερε η παραγωγή.

Ο ηθοποιός της Γης της Ελιάς, ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν συζητήσει προκειμένου να πάρουν τη θέση του περιζήτητου εργένη στο ριάλιτι του ALPHA, κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ.

Παρόλα αυτά, η πρόταση που είχε δεχθεί ήταν πολύ δυνατή και ο ίδιος αποκάλυψε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη τα μηδενικά που του είχαν προσφέρει.

«Κάτσε να σκεφτώ. Πέντε μηδενικά είχε το ποσό» είπε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σούσουρο» με τον Σιωπηλό Δρόμο - Μεγάλη επιτυχία για τη σειρά του Mega

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου - Έγινε γνωστό πως...