Από TV24 Team

Οι Παγιδευμένοι κόβουν την ανάσα με τις γρήγορες εξελίξεις και τις συνεχείς ανατροπές τους. Κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. «Παγιδεύουν» με την πλοκή τους και συζητιούνται στις παρέες.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Κατακλύζουν το Twitter με επικά σχόλια και διαγράφουν ανοδική διαδρομή. Η αστυνομική δραματική σειρά του ΑΝΤ1, κατάφερε από το πρώτο πλάνο να μας βάλει μέσα στη δίνη των μεγάλων μυστικών της και να μας καθηλώσει με την κλιμάκωση των ιστοριών που είναι σε εξέλιξη.

Μέσα σε ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι «Παγιδευμένοι» καταγράφουν σταθερά ανοδική πορεία

Παγιδευμένοι τηλεθέαση

Από την πρεμιέρα τους μέχρι και σήμερα, η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 ανεβαίνει συνεχώς στον πίνακα της τηλεθέασης, αυξάνοντας σε κάθε επεισόδιό της τους τηλεθεατές που ζουν μαζί με τους ήρωες τη δυνατή ιστορία της.

Συγκριτικά με τον Σεπτέμβριο, ο Οκτώβριος έκλεισε ανοδικά καταγράφοντας άνοδο 3,7 μονάδων στο δυναμικό κοινό 18-54 (μερίδιο 16,9%), άνοδο 5,5 μονάδων στο γυναικείο κοινό 18-54 (μερίδιο 20,1%) καθώς και άνοδο 23,2 μονάδων στο γυναικείο κοινό 18-24 (μερίδιο 33,8%, το οποίο έδωσε στη σειρά την πρώτη θέση, στην ώρα μετάδοσής της, στο συγκεκριμένο κοινό).

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή της σεζόν τους «Παγιδευμένους» παρακολουθούν κατά μέσο όρο πάνω από 1.335.000 τηλεθεατές, για έστω και 1 λεπτό.

Η σειρά καταγράφει θέαση και αμέσως μετά την ώρα μετάδοσής της, αυξάνοντας επιπλέον την τηλεθέαση μέσου λεπτού κατά 15,5%, ενώ στις online πλατφόρμες έχει περισσότερα από 6.300.000 video views.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - σούπερ αποκλειστικό: Βάναυσες ώρες για τον Άγγελο στη φυλακή! Τον...

Παγιδευμένοι spoiler: Αυτός είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου