Από TV24 Team

Στους Παγιδευμένους, ο χρόνος που έχει δώσει διορία ο Άγγελος για να πραγματοποιήσει τις απειλές του τελειώνει, αλλά λίγο πριν την αντίστροφη μέτρηση, ο ίδιος θα βρεθεί στο νοσοκομείο με καρδιακή προσβολή.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η Κατερίνα, μη μπορώντας να περιμένει τον Άγγελο να πραγματοποιήσει τις απειλές του, πηγαίνει να τον δει στη φυλακή. Την ίδια ώρα ο αδελφός της ο Σταύρος την ψάχνει σαν τρελός για να μην κάνει κάποια ανοησία, αλλά δεν τη βρίσκει. Εκείνη δηλώνει επισκεπτήριο και ο φύλακας πηγαίνει να τον ειδοποιήσει.

Όμως ο Άγγελος είναι αναίσθητος στο κρεβάτι και δεν ξυπνάει με τίποτα. «Ο σφυγμός του είναι πολύ αδύναμος. Φωνάξτε ασθενοφόρο», φωνάζει ο φύλακας και τον παίρνουν με το φορείο. Η Κατερίνα ακολουθεί και μάλιστα συνοδεύει τον Άγγελο με το ασθενοφόρο.

Παγιδευμένοι δηλητηριάζουν τον Άγγελο

Τη συγκριμένη σκηνή βλέπει από μακριά ο Δημήτρης. Ρωτάει να μάθει ποιος είναι ο φυλακισμένος και τι έχει συμβεί. «Είναι ο Αγγελος Χατζής. Τον βρήκαν αναίσθητο στο κρεβάτι. Δεν υπάρχουν εκδορές. Ισως είναι καρδιακή προσβολή», του απαντούν. Ο Δημήτρης εξετάζει το κελί. «Να σφραγιστεί και να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος», δίνει εντολή. Την ίδια ώρα η Κατερίνα τηλεφωνεί στον Σταύρο και τον ενημερώνει, ενώ η Αννα που βρίσκεται με την Κλειώ, μαθαίνει κι εκείνη τα νέα, όπως και ο Αλέκος. Όλοι τρέχουν στο νοσοκομείο.

Το δηλητήριο στους Παγιδευμένους

Ο Δημήτρης συναντά την Αννα. «Κάτι έγινε. Δεν είναι φυσιολογικό. Στις 6 το απόγευμα λήγει η διορία που μας έχει δώσει ο Άγγελος με τους εκβιασμούς του και μία ώρα πριν τη λήξη της είναι στο νοσοκομείο και σε αυτή την κατάσταση», της λέει. Στο μεταξύ η Υβόννη κλαίει απαρηγόρητη για τον γιο της και όλοι νιώθουν οίκτο γι’ αυτή την πονεμένη γυναίκα. Όσοι βρίσκονται στο νοσοκομείο περιμένουν με αγωνία το ιατρικό ανακοινωθέν.

Η γιατρός βγαίνει και λέει: «Βρέθηκε στο αίμα του ποσότητα δηλητήριου που προκάλεσε την καρδιακή προσβολή». Είναι πλέον βέβαιο ότι κάποιος αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Αγγελο μέσα στη φυλακή. Και τώρα το νέο ερώτημα είναι… ποιος.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Σοκ στους Παγιδευμένους - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας η...

Παγιδευμένοι spoiler: «Ο Κοσμάς δεν πήγε στα καράβια, πέθανε!» - Η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της