Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η προφυλάκιση του Άγγελου ανακάτεψε για τα καλά την τράπουλα στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι». Εκείνος είναι βέβαιος πως θα πάρει την εκδίκησή του από όσους τον έφεραν σε αυτή τη θέση (δείτε εδώ ποια θα πέσει θύμα των σχεδίων του) και πως θα βγει από τη φυλακή.

H απόδραση και ο θάνατος του Άγγελου στους Παγιδευμένους

Με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο και μια στάση στο νοσοκομείο, ο Άγγελος καταφέρνει να δραπετεύσει. Αυτό που δεν γνωρίζει, ωστόσο, είναι ότι έχει παρέα στο αυτοκίνητο διαφυγής. Η Άννα βρίσκεται στο πίσω κάθισμα.

Ο Άγγελος πέφτει νεκρός. Οι Αρχές ανακρίνουν την Άννα και εκείνη ορκίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα. Ωστόσο, δεν την πιστεύουν και τελικά κατηγορείται για τη δολοφονία του Άγγελου. Μπορεί να έχει πολλούς λόγους για να σκοτώσει τον Άγγελο, ωστόσο η Άννα δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο.

Παγιδευμένοι θάνατος Άγγελου

Επομένως, ποιος είναι ο φονιάς του Άγγελου; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, τα σενάρια για τη δολοφονία του νεαρού είναι δύο. Από τη μία υπάρχει περίπτωση να τον σκότωσε ο Γεράσιμος, ο παππούς του Δημήτρη, ο οποίος έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στη σειρά (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter).

To δεύτερο σενάριο αναφέρει πως ο Άγγελος δολοφονήθηκε από κάποιον άνθρωπο του Χατζή ή και από τον ίδοι τον πατέρα του. Σκληρό σίγουρα αλλά μέχρι στιγμής έχουμε δει ότι είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να πάει μπροστά.

Οι Παγιδευμένοι κάνουν πάταγο στο εξωτερικό

Πολύ μεγάλη απήχηση φαίνεται να έχει η σειρά ''Παγιδευμένοι'' στο ελληνικό κοινό με το σενάριο αλλά και το καστ των πολύ πετυχημένων ηθοποιών να έχει καταπλήξει τους τηλεθεατές.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η σειρά είναι βασισμένη στην τούρκικη εκδοχή και μάλιστα μέχρι στιγμής έχει πολλά κοινά με τον σίριαλ. Εμείς για την ώρα βλέπουμε τον πρώτο κύκλο, ενώ στην Τουρκία το Yargi βρίσκεται στην εξέλιξη του Β' κύκλου.

Φυσικά και το ειδύλλιο του Δημήτρη και της Άννας είναι το βασικό κομμάτι της ιστορίας, το οποίο όπως βλέπουμε στα ελληνικά δεδομένα αρέσει πολύ στο κοινό.

Παγιδευμένοι ελληνικό - τούρκικο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Άτσααα ο Μήτσος ξηγήθηκε κουμτέλ» - Τα επικά σχόλια στο twitter για το δώρο του Δημήτρη στην Άννα

Παγιδευμένοι spoiler: «Ο Κοσμάς δεν πήγε στα καράβια, πέθανε!» - Η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της