Από Ελένη Μήτση

Η σχέση του Δημήτρη και της Άννας στου Παγιδευμένους δοκιμάζεται και βλέπουμε να περνάει από πολλά στάδια, με τον εισαγγελέα να προσπαθεί με διακριτικούς τρόπους να φέρει τη δικηγόρο κοντά του.

Αφού η Άννα έφυγε από το σπίτι του Δημήτρη, για την ώρα κοιμάται στο γραφείο της, αφού οικονομικά δε μπορεί ακόμα να σταθεί στα πόδια της. Έτσι λοιπόν, εκείνος μιας και τη νοιάζεται της έκανε δώρο μια σόμπα για να μην κρυώνει, με το twitter να παρακολουθεί τη σκηνή και να ξεσπαθώνει...(δείτε εδώ την αντίδραση της Άννας, όταν μάθει για τη δολοφονία του πατέρα της).

Τα σχόλια στο twitter για το δώρο του Δημήτρη στην Άννα

Το τραγικό φινάλε της σεζόν

Το τέλος της σεζόν για την σειρά Παγιδευμένοι, που έχει ξεσηκώσει το τηλεοπτικό κοινό, θα είναι συγκλονιστικό και θα το βρείτε μόνο εδώ! Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον Αγγελο, που γνωρίζει τα μυστικά όλων και τους εκβιάζει τον καθένα χωριστά μέσω της Κλειώς. Την ίδια στιγμή οι δυσκολίες φέρνουν την Αννα και τον Δημήτρη πιο κοντά.

Τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Αγγελο, μέσω της Κλειώς, και όλοι έχουν θορυβηθεί. Τους δίνει διορία μέχρι τις 6 το απόγευμα της επόμενης μέρας να αποκαλύψουν όλα όσα κρύβουν. Η Αννα πρέπει να παραδεχτεί στις τηλεοπτικές κάμερες ότι η αδελφή της ήταν ανήθικος χαρακτήρας και ότι ο Αγγελος έπεσε θύμα της. Ο Δημήτρης πρέπει να ομολογήσει στην Αννα ότι ο πατέρας του, ο Σπύρος, ήταν εκείνος που έβαλε τον δικό της πατέρα, Κοσμά, άδικα στη φυλακή και πως εκείνος το γνώριζε. Ο Σπύρος συγκάλυψε τον φόνο του Κοσμά που έκανε ο Θοδωρής. Ο Θοδωρής με τη σειρά του πρέπει να ομολογήσει τον φόνο του Κοσμά.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Σταύρος έχει και εκείνος ένα κρυμμένο μυστικό που αφορά στην αδελφή του, η οποία συγκάλυψε μια δικαστική απόφαση την οποία εκδίκασε η ίδια. Ο Αλέκος βρίσκεται επίσης σε δεινή θέση αφού ο γιος του τον απειλεί να αποκαλύψει ότι το πτυχίο Νομικής του είναι πλαστό. Ο Ανδρέας μαθαίνει ότι έχει μια κόρη, κάτι που δεν γνώριζε μέχρι σήμερα και ο Αγγελος τον προειδοποιεί ότι αν δεν αποκαλύψει στο παιδί του ότι είναι ο πραγματικός του γονιός, θα το κάνει ο ίδιος. Ολοι είναι σοκαρισμένοι καθώς ξέρουν πως αν δεν κάνουν αυτό που τους ζητάει, κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο θα πάθει κακό. Η Αννα και ο Δημήτρης ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από τη νέα αυτή απειλή. Θα καταφέρουν να σταματήσουν τον Αγγελο; Και ενώ τα πράγματα φαίνονται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, η Αννα μαθαίνει ότι ο πατέρας της αγνοείται.

Παγιδδευμενοι τελος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Χρόνια πολλά εισαγγελέα μας!» - Καταιγισμός ευχών στο Twitter για την γιορτή του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Παγιδευμένοι: «Ξεπουλήθηκες και εσύ στον Χατζή ε;» - Στενεύει ο κλοιός για τον Σταύρο