Από Ελένη Μήτση

Ο Κίμων Κουρής είναι ένας από τους πολλούς ηθοποιούς, που βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στη σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1, η οποία μάλιστα έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στο ρόλο του εισαγγελέα Σταύρου τον βλέπουμε λοιπόν να επιτελεί τα καθήκοντά του και παράλληλα να ασκεί μεγάλη γοητεία στο κοινό του, με κύριο χαρακτηριστικό τα έντονα μούσια του (δείτε εδώ το νέο πρόσωπο, που εισβάλλει στη σειρά).

Έτσι ήταν ο Κίμων Κουρής χωρίς μούσια

Μέσα από μία αποκλειστική φωτογραφία του Tv24.gr βλέπουμε τον ηθοποιό το 2016 στην κοπή της πίτας του θεάτρου Χορν πολύ διαφορετικό, αφού σε αυτήν του την εμφάνιση δεν έχει μούσια.

Κίμων Κουρής

Τα αποθεωτικά σχόλια για τον ηθοποιό στο twitter

Η βασική δολοφονία στους Παγιδευμένους δεν είναι άλλη από εκείνη τη Μυρτούς, τον δολοφόνο της οποίας ανακαλύψαμε από την αρχή τη σεζόν. Το όνομα του Άγγελου λοιπόν, απασχολεί καθώς στέρησε τη ζωή της κοπέλας και παράλληλα βύθισε τη φίλη του στη δυστυχία.

Φαίνεται ωστόσο, πως οι αντιδράσεις του έχουν εξοργίσει, τη Ροδίτη και όπως όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 31/10 και τον εισαγγελέα Σταύρο, τον οποίο και αποθέωσε το twitter για την έντασή του (δείτε εδώ τον λόγο, που έγινε ο φόνος).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Απίστευτη ανατροπή στους Παγιδευμένους! Η Άννα στην φυλακή για φόνο

Παγιδευμένοι - spoiler! Ετοιμάζεται να τους παρατήσει και να εξαφανιστεί - Φεύγει από την Ελλάδα ο...