Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα μία Κυριακή πέρασε και η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Νίκο Μάνεση, βρέθηκαν απέναντι στη μάχη της πρωινής ζώνης, με τις εκπομπές τους, Χαμογέλα και Πάλι στο Mega και Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση στον ALPHA.

Ο παρουσιαστής του ALPHA, πριν από λίγο καιρό είχε ξεσπάσει στην εκπομπή του για την πορεία που έχουν τα νούμερα και για τα «ανεξήγητα» που καταγράφονται στους πίνακες τηλεθέασης.

«Άλλο ένα κερασάκι στην οποιαδήποτε τούρτα των αμφιβολιών. Ίδιες αμφιβολίες έχουν μπει σε μερίδα των εργοδοτών μας… Κατά την περσινή χρονιά εντοπίστηκαν αξιοπερίεργα. Σε συγκεκριμένες ώρες σε συγκεκριμένες ημέρες το δυναμικότερο κομμάτι των ανδρών παρακολουθούσε cartoon για τετράχρονα.

Εκεί μπήκαν αμφιβολίες στους εργοδότες μας ότι μπορεί αν θέλει έναν εκσυγχρονισμό το μοντέλο… Η καταγραφή των απόψεών σας είναι ανακόλουθη με το πραγματικό ενδιαφέρον», είχε πει χαρακτηριστικά, με τη δήλωσή του αυτή να αποτελεί πηγή για πολλά σχόλια, από όλες τις εκπομπές.

Η τηλεθέαση που έκαναν ο Νίκος Μάνεσης και η Σίσσυ Χρηστίδου χθες (30/10)

Χρηστίδου Μάνεσης τηλεθέαση

To κοινό ωστόσο, το πρωί της Κυριακής έδειξε την προτίμησή του στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, η οποία βρέθηκε με άνεση στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 16,2%. Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε μερικές μονάδες πίσω από τον έμπειρο παρουσιαστή, με μέσο όρο 13,1%.

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Οι Δεκατιανοί 6,0
  • Mega: Όλα για τη ζωή μας 9,2
  • Mega: Χαμογέλα και πάλι 13,1
  • ALPHA: Σαββατοκύριακο τον Μάνεση 16,2
  • OPEN: Open Weeknd 6,7

**Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κόπηκε ξαφνικά αλλά επιστρέφει - Το πρόγραμμα που επαναφέρει ο ΑΝΤ1

ALPHA: Αλλαγή στο πρόγραμμα του «Αυτή η Νύχτα Μένει» - Η ανακοίνωση του σταθμού