Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε με την εκπομπή Φως στο Τούνελ στο Mega το βράδυ της Παρασκευής (28/10) και ασχολήθηκε με σοβαρά θέματα της επικαιρότητας, ενώ επικεντρώθηκε στην υπόθεση του Δράκου του Παλαιού Φαλήρου.

Μάλιστα η χθεσινοβραδινή εκπομπή ήταν ιδιαίτερη για την παρουσιάστρια, μιας και ένα τηλεφώνημα για την υπόθεση την αναστάτωσε (δείτε εδώ τι συνέβη), και η ίδια τόνισε πως μία πολύ σοβαρή πληροφορία έφτασε στα χέρια της εκπομπής.

Η τηλεθέαση του Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, αποτελεί μία από τις πρώτες προτιμήσεις του κοινού παραδοσιακά, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι την περσινή σεζόν έκανε ρεκόρ τηλεθέασης με τα θέματα για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που απασχόλησε τόσο την κοινή γνώμη.

Το βράδυ της Παρασκευής (28/10), το Φως στο Τούνελ σημείωσε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 14,3% (12,2 - 13,0 - 11,6 - 14,0 - 12,1 - 14,9 - 12,6 - 16,4 - 16,5 - 16,8 - 17,7) και βρέθηκε πρώτο στην late night ζώνη, απέναντι από το Love Island που έχει μπει στην τελική ευθεία (δείτε εδώ πότε θα γίνει ο τελικός) και στο τηλεπαιχνίδι του Star, «Οι 100».

Late Night

  • ΑΝΤ1: Η ανταλλαγή 9,5
  • ALPHA: Η ζωή είναι ωραία 7,2
  • ΣΚΑΙ: Love island 3,6
  • Mega: Φως στο Τούενλ 14,3
  • Star: Οι 100 9,8
  • Open: 28η Οκτωβρίου ώρα 5:30 6,7

**Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γράφτηκαν διάφορα και...» - Ο λόγος που έληξε η συνεργασία του Θανάση Κατερινόπουλου με την Αγγελική Νικολούλη

Για 28η συνεχόμενη χρονιά το Φως στο Τούνελ - Backstage εικόνες της Νικολούλη από την επίσημη φωτογράφιση του MEGA