Από Πέννυ Μαστοράκου

Ήταν ένα από τα άτομα που ασχολήθηκαν εκτενώς με την υπόθεση της Πάτρας, και με την πείρα και την εμπειρία του, έδωσε σημαντικά στοιχεία και έκανε σοβαρές αποκαλύψεις, που πάντα ήταν αληθινές. Ο λόγος για τον γνωστό Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Happy Day την Τετάρτη 21/9.

Ο ίδιος μίλησε για ένα θέμα που είχε απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό, αυτό του τέλους της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ», και αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα, μετά την φημολογούμενη ρήξη τους.

Τι σχέσεις έχει με την Αγγελική Νικολούλη ο Θανάσης Κατερινόπουλος

«Ναι… Συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια με την Αγγελική σε διάφορες υποθέσεις. Εντάξει, σημαντικό ήταν. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα, ίσα-ίσα την εκτιμώ και με εκτιμάει. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε άλλη συνεργασία με το Star. Κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε οτιδήποτε. Τηλεφωνιόμαστε, μιλάμε. Ίσως να φταίω κι εγώ γιατί κάτι είπα -δεν θυμάμαι τι- και παρερμηνεύτηκε, όπως και το καλοκαίρι που είχαμε μια γυναικοκτονία που κάτι είπα και παρερμηνεύτηκε», είπε μεταξύ άλλων ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

Αναφέρθηκε και στην απώλεια του γιου του που τον τσάκισε...

«Δεν μπορώ να πω τίποτα. Έφυγε από τη ζωή 31 ετών στον ύπνο του. Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου. Αυτά μακάρι να μην συμβαίνουν σε κανένα γονέα. Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την απώλεια και ελπίζεις στην άλλη ζωή, αν υπάρχει άλλη ζωή.

Η γυναίκα μου είναι ένα λιμάνι. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Εγώ δεν πίστευα ότι θα ξαναφτιάξω την ζωή μου. Είχα ένα γάμο αποτυχημένο και σκεφτόμουν ότι πέρασαν τα χρόνια, δεν είμαστε για πειράματα. Η υπομονή της συζύγου μου μαζί μου είναι απερίγραπτη», αποκάλυψε ο ίδιος, που πρόσφατα προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Για 28η συνεχόμενη χρονιά το Φως στο Τούνελ - Backstage εικόνες της Νικολούλη από την επίσημη φωτογράφιση του MEGA

Ανακοίνωση του Mega για την Αγγελική Νικολούλη - Εξελίξεις με το Φως στο Τούνελ