Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η υπόθεση του Δράκου του Παλαιού Φαλήρου απασχόλησε ιδιαίτερα την εκπομπή Φως στο Τούνελ το βράδυ της Παρασκευής (28/10), με την Αγγελική Νικολούλη να δέχεται ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα, με μία πληροφορία που όπως είπε η ίδια, θέλει ιδιαίτερο χειρισμό.

Αφού προβλήθηκε λοιπόν ένα συγκεντρωτικό βίντεο για την υπόθεση, η δημοσιογράφος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και με την αντίδρασή της έδειξε πως αναστατώθηκε με όσα άκουσε.

Το τηλεφώνημα που δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ

«Μπορείτε να μου δείξετε στον αέρα την κάρτα με το τατουάζ παρακαλώ θερμά; Για ελάτε λίγο! Το βλέπετε; Όχι, δεν ακούγεστε στον αέρα. Για μισό λεπτό, παιδιά δεν παιρνάει η γραμμή; Δεν περνάει ο ήχος στον αέρα ε; Πείτε μου, δεν μας ακούει κανείς. Καλέσατε την αστυνομία μετά από όλα αυτά ή τώρα το είδατε;

Επειδή είναι σοβαρό αυτό που μου λέτε τώρα, να σας ρωτήσω, αν τυχόν μας ζητήσουν να έχουν οι Αρχές επαφή μαζί σας τι κάνουμε; Σας ρωτάω για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση και φέρουμε και εσάς σε δύσκολη θέση.

Δείξαμε την εικόνα, δείξαμε τα στοιχεία και υπάρχει κάποια σοβαρή πληροφορία. Μέχρι εκεί και τίποτα περισσότερο τώρα. Έχει φτάσει μια πολύ σοβαρή πληροφορία που θέλει έναν χειρισμό ιδιαίτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Τι είπε η Αγγελική Νικολούλη στην πρεμιέρα της

Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα. Να είμαστε φίλοι μου πάλι εδώ στο «Τούνελ» με τα φώτα αναμμένα για να φωτίσουμε τα σκοτάδια της κοινωνίας μας, της κοινωνίας που ζούμε και ζουν τα παιδιά μας. Να το προσπαθήσουμε, να αγωνιστούμε όλοι λίγο παραπάνω. Με έργα όχι μόνο με λόγια.

Πριν δούμε τις ιστορίες που ξεχωρίζουν τούτη τη νύχτα, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές, για αυτή την 28η τηλεοπτική χρονιά. Είναι πραγματικά συγκινητικά τα λόγια, οι ευχές και όλα. Σας ευχαριστώ θερμά. Θα μείνουμε σε αυτή την υπόθεση που μας έχει συγκλονίσει στα Σεπόλια, στους πολίτες υπεράνω υποψίας, στους παιδεραστές, στους βιαστές. Θα δούμε μαρτυρίες και εξελίξεις».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γράφτηκαν διάφορα και...» - Ο λόγος που έληξε η συνεργασία του Θανάση Κατερινόπουλου με την Αγγελική Νικολούλη

Για 28η συνεχόμενη χρονιά το Φως στο Τούνελ - Backstage εικόνες της Νικολούλη από την επίσημη φωτογράφιση του MEGA