Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τις αλλαγές και τις αποχωρήσεις που έγιναν γνωστές μέσα στην εβδομάδα, σχετικά με την εκπομπή Γεια σου της Μαρίας Μπακοδήμου (δείτε εδώ ποιοι συνεργάτες της έφυγαν από την εκπομπή), η παρουσιάστρια μας καλωσόρισε το μεσημέρι του Σαββάτου 22/10 από το γνωστό της πλέον πόστο.

Ωστόσο στην έναρξη, γίνεται αντιληπτό πως δεν εμφανίστηκε ευδιάθετη και τόσο χαμογελαστή όπως πάντα, αλλά κάπως μουδιασμένη, γεγονός που μάλλον δεν οφείλεται στην αλλαγή της ώρας της εκπομπής, αλλά στο θέμα με το οποίο ξεκίνησαν και έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, αυτό με την υπόθεση του Κολωνού.

Τα πρώτα λόγια της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή σήμερα 22/10

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή καλωσορίζοντας μια ψυχολόγο και τον πρόεδρο αστυνομικών με σκοπό να μιλήσουν για την υπόθεση της 12χρονης.

«Γεια σου, γεια σου! Καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα! Αλλάξαμε ώρα, στις 15:00 από σήμερα. 15:00 με 17:30, το “Γεια σου” θα είναι μαζί σας. Πού να το περίμενα ότι τόσα χρόνια κάνοντας ψυχαγωγία, θα έρθει η ώρα να ξεκινήσω την εκπομπή με μια ψυχολόγο κι έναν πρόεδρο αστυνομικών γιατί η επικαιρότητα είναι μαύρη κι άραχνη, θα έλεγα» είπε χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης της

Γνωρίζαμε ήδη εδώ και μέρες που θα γίνουν ορισμένες αλλαγές στην εκπομπή μετά την αποχώρηση δύο συνεργατών της, από το Γεια σου. Γνωστό λοιπόν έγινε επίσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πως ένας ιδιαίτερα αγαπητός δημοσιογράφος του Πρωινού θα αποχωρίσει από την ομάδα για να κάνει ένα άλλο επαγγελματικό βήμα, και έτσι και έγινε!

Αργά το βράδυ της Τετάρτης 19/10 λοιπόν, ο Ισίδωρος Φυκάρης, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ανακοίνωσε πως παίρνει μεταγραφή για τον ΣΚΑΙ, και πιο συγκεκριμένα είναι η νέα προσθήκη στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου.

«”Γεια σου”, Μαρία. Πιάνω το χέρι σου, και πάμε. Από την αρχή. Ξεκινάμε;», γράφει στο τέλος της ανάρτησής του φανερά χαρούμενος για αυτό το νέο ξεκίνημά του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στον "πάγο" η δεύτερη εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου! Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια και τον ΣΚΑΙ

«Λυπήθηκα γιατί...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της