Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο ρόλος της είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες στο Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ τι θα συμβεί όταν μάθει για τον Πέτρο και την Ελισάβετ) και η ίδια μία από τις πιο αγαπητές φιγούρες του τηλεοπτικού κοινού πλέον στην τηλεόραση.

Ο λόγος για την Ηλέκτρα Νικολούζου, η οποία το πρωί της Τρίτης 18/10 μίλησε και άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τον λόγο που ακολούθησε την υποκριτική, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, και τι την έκανε να πει το ναι στην σειρά.

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Ηλέκτρα Νικολούζου

Η ηθοποιός ήρθε στην Αθήνα μόνη της, στην ηλικία των 18 ετών, για να σπουδάσει χορό. «Κατάλαβα ότι με περιόριζε ο χορός. Έπρεπε να ξυπνάω στις 6 κάθε μέρα, να τρώω συγκεκριμένα πράγματα και να ζυγίζομαι κάθε μέρα. Όταν παράτησα το χορό δεν το είπα στους γονείς μου για να μην τους στενοχωρήσω και μόνη μου επέλεξα να πάω στο Θέατρο Τέχνης.

Είναι πολύ δύσκολο να είσαι 20 χρόνια με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό. Η ψυχή μας το ξέρει, αλλά έχει απίστευτες αρετές. Ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος όπως ο Μιχαήλ είναι ποιητής. Τον αγαπώ, αλλά ταυτόχρονα θέλω να του βγάλω τα μάτια!», είπε.

Άξιζε τον κόπο που έζησα έρωτας και παρέλυσα και θα συνεχίσω να παραλύω. Θα ήθελα να έχω οικογένεια και ακόμη θέλω, αλλά μπορεί να το έχω εξιδανικεύσει μέσα μου, γιατί έλεγα ότι θέλω να κάνω παιδί από έρωτα. Ήμουν υπέρ – ρομαντική.

Είχα περάσει μία δύσκολη προσωπική ιστορία, έκλεισα τα πάντα και πήγα στην Κέρκυρα. Ήθελα να γιατρευτώ και γι’ αυτό πήγα εκεί, μέχρι που μία μέρα οι γονείς μου διαισθάνθηκαν ότι κάτι καλό θα μου συμβεί και ήρθε η πρόταση για τη σειρά. Ήρθα στην Αθήνα, συνάντησα τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, διαβάσαμε μία σκηνή με την Λεωνίδα Κακούρη και ήταν σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. Πέρασα μία περίοδο δύσκολη και τοξική στην προσωπική μου ζωή και βγήκα στο φως μαζί με το «Μαύρο Ρόδο». Η δυσκολία έφερε μεγάλα δώρα» είπε χαρακτηριστικά.

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Μετά το φιλί του Πέτρου στη μοναχή Ελισάβετ, το Μαύρο ρόδο έχει αποκτήσει άλλο νόημα, ωστόσο το κοινό, που παρακολουθεί τη σειρά αντιλαμβάνεται πως πολλά γεγονότα έχουν απορυθμίσει το μοναστήρι γενικότερα. Στο επεισόδιο της Τρίτης 18/10 αναμένεται να δούμε τις αντιδράσεις της νεαρής κοπέλας αλλά και των γύρω της...

Η παρέα του Πέτρου βρίσκεται στην ταβέρνα όταν ανοίγεται κουβέντα για το στοίχημα με τον Πέτρο. «Σιγά μη ρίξεις την καλόγρια, κάποια πράγματα δεν είναι για όλους! Εντάξει, δέξου απλά την ήττα σου», του λέει, αλλά ο Πέτρος του απαντάει: «Πιστεύω πως νιώθει πράγματα, το νιώθω κι εγώ στον τρόπο που με κοιτάζει, το βλέμμα της», λέει. Ωστόσο ο φίλος του τού υπενθυμίζει: «Κοίτα μην ξεχάσεις το στοίχημα και βρεθείς ερωτευμένος με την καλόγρια».

Δεν ξέρουν όμως πως η Τασούλα άθελά της τα ακούει όλα και σοκάρεται. Δεν αντέχει να μην αποκαλύψει αυτό που άκουσε από τα παιδιά για την Ελισάβετ και το λέει στον Γεράσιμο, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει την Ελισάβετ: «Αυτός ο φίλος της Ολγας, ο Πέτρος, έμαθα από την Τασούλα ότι σε είχε βάλει στοίχημα», της λέει και εκείνη αναρωτιέται τι εννοεί. «Εβαλε στοίχημα με τους φίλους του αν θα σε ρίξει ερωτικά», της εξηγεί και η Ελισάβετ ταράζεται και αποφασίζει να φύγει μέσα στη νύχτα για το μοναστήρι. Ομως, ο Λευτέρης θα της χαλάσει τα σχέδια, ενώ ο Φραγκίσκος απειλεί να προκαλέσει καινούριες αναταραχές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μεγάλωσε στην Κέρκυρα αλλά δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα - Η αλήθεια για την καταγωγή της Ηλέκτρας Νικολούζου από το «Μαύρο Ρόδο»

Μεγάλο όνομα: Ποιος είναι και τι δουλειά κάνει ο πατέρας της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου, Ηλέκτρας Νικολούζου