Από Πέννυ Μαστοράκου

Καταιγιστικές είναι και απόψε οι εξελίξεις στην καθηλωτική σειρά Μαύρο Ρόδο, καθώς μετά την ύστατη προσπάθεια του Λευτέρη να κρατήσει κοντά του την Ελισάβετ και να μην την ξαναχάσει (δείτε εδώ τι κίνηση κάνει για να αποτρέψει το φευγιό της), είδαμε μία ακόμη συγκλονιστική στιγμή, αυτή του Πέτρου, ο οποίος έγινε πυρ και μανία με τους φίλους του για όσα κάνουν!

Το Twitter, ήταν από το πρώτο λεπτό παρόν σε όλα, και καταδίκασε την συμπεριφορά των φίλων του, "στολίζοντάς" τους καταλλήλως για τις πράξεις και τα λόγια τους, όμως δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα αποκαλυφθούν όλα...

Χαμός στο Twitter με τον Πέτρο και την παρέα του στο Μαύρο Ρόδο

«Θα δούμε τον Πέτρο να κάνει πράγματα που...»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε το πρωί της Δευτέρας (17/10) ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξέλιξη του χαρακτήρα του καθώς και για τις σχέσεις του με την παρτενέρ του, Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

«Τον έχω αγαπήσει τον Πέτρο, είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτόν. Στην πορεία θα κάνει πράγματα που δεν εγκρίνουμε, δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ. Και αυτό το συναντάμε και πολύ συχνά στη ζωή μας. Εσένα σου αρέσει αυτή η κοπέλα, αυτή η κοπέλα όμως είναι κάπου αλλού. Αυτό δεν το καταλαβαίνει ο Πέτρος, όμως αυτό δεν τον κάνει κακό αλλά ανώριμο ή ίσως και αλαζόνα.

Το στοίχημα ήρθε από την ανάγκη του να αποδείξει στους φίλους του κάτι. Εκείνος όμως έχει πάθει κάτι αλλά επειδή είναι αυτό το κλασικό πρότυπο αγοριού που ντρέπεται να πει στους φίλους του ότι του αρέσει η καλόγρια, βρίσκει αυτό ως πρόφαση.

Το σενάριο είναι πολύ challenging, τόσο για το στόρι όσο και για τον χαρακτήρα. Δεν ενδίδει εύκολα η Ελισάβετ και αυτό το κάνει ωραίο. Δεν βλέπει ένα ωραίο αγόρι και φαντασιώνεται πράγματα ερωτικού περιεχομένου, υπάρχει μία σύνδεση ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιδιά.

Ο Πέτρος την είδε και κάτι έπαθε, είδε τα μάτια της που είναι πολύ σημαντικό. Βασανίστηκα λίγο μέσα μου πριν πω το ναι για σειρά που παίζεται 4 φορές την εβδομάδα», είπε αρχικά για το Μαύρο Ρόδο.

Για την προσωπική του ζωή και για τη συνεργασία του με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου, είπε: «Όταν ερωτεύομαι, τα δίνω όλα, έχει τα καλά του και τα κακά του. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τις πρώτες σκηνές μαζί με τη Φωτεινή στο γύρισμα κατάλαβα ότι θα τα πάμε καλά. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει επικοινωνία, είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε δέσει.

Η Φωτεινή έχει ένα αγγελικό πρόσωπο, είναι πολύ ανοιχτή, πολύ επαγγελματίας, συνεπείς και εκείνη την ώρα, αφήνεται στη στιγμή και μπορούμε να παίξουμε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: «Για να προσεγγίσω τον ρόλο...» - Οι δυσκολίες της Φωτεινής Παπαθεοδώρου που υποδύεται τη μοναχή Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο - spoiler: «Ήταν ακόμη παντρεμένος όταν...» - Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκαλύπτει και "καίει" τον Λευτέρη