Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Στρατής έχουμε δει σε πάρα πολλά επεισόδια του Έρωτα Φυγά, πως είναι ένα άτομο ικανό να πατήσει επί πτωμάτων για να ευνοηθεί από την οικογένεια που τους ταΐζει όλα αυτά τα χρόνια και τους δίνει ψωμί, τους Δεμερτζήδες, όπως επίσης και να πειράξει άνθρωπο ακόμη και να δολοφονήσει αν χρειαστεί (δείτε εδώ ποιον θα αποπειραθεί να σκοτώσει).

Αυτή τη φορά ωστόσο θα κατηγορηθεί για κάτι, μιας και θα βρεθεί την λάθος στιγμή στο λάθος μέρος, κάτι που θα είναι αρκετό για να θεωρηθεί ο νο1 ύποπτος για δολοφονία!

Ο Στρατής κατηγορείται για φόνο

Πιο συγκεκριμένα, η Μαργέτα στέλνει τον Στρατή στον σιδερά για κάτι δουλειές με τον ίδιο να αισθάνεται χρήσιμος στην οικογένεια και πως έχει την εύνοιά της, κάτι που επιζητά επιδεικτικά. Ωστόσο όταν φτάνει στο μαγαζί, αντικρίζει νεκρό τον σιδερά και χάνει την γη κάτω από τα πόδια του.

Είναι ο μοναδικός εκεί γύρω, και αυτόματα γίνεται μάρτυρας του πυροβολισμού του, γιατί έτσι τον δολοφόνησαν, αλλά και ύποπτος καθώς πάνω στο όπλο βρίσκονται τα αποτυπώματά του. Τι θα συμβεί, μόλις βρεθεί το συγκεκριμένο όπλο; Κάποιος προσπαθεί να τον παγιδέψει...Ποιος;

Έρωτας Φυγάς Στρατής Γεωργία

Πετάνε έξω από το κτήμα και αυτόν και την Γεωργία

Με τα νούμερα τηλεθέασης να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο, οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς είναι ραγδαίες. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Στρατής και η Γεωργία θα βρεθούν σε πολύ δεινή θέση, μιας και μία κίνησή τους θα τους κάνει να βρεθούν εκτός της επιχείρησης των Δεμερτζήδων.

Συγκεκριμένα, ο Στρατής θα επιχειρήσει να σκοτώσει τον Μάρκο που βρίσκεται στο νοσοκομείο, πνίγοντάς τον με ένα μαξιλάρι. Ωστόσο για κακή του τύχη, οι άνδρες του Στέφανου τον προλαβαίνουν και τον πλακώνουν στο ξύλο, ενώ όλη η περιοχή μαθαίνει τα νέα.

Η είδηση δεν αργεί να φτάσει και στα αυτιά των Δεμερτζήδων. Η Μαργέτα που δε θέλει με τίποτα αυτή τη «ρετσινιά» στο όνομα της οικογένειάς της, αναλαμβάνει αμέσως δράση και ο Ιάσονας διώχνει τον Στρατή και τη Γεωργία από την επιχείρηση και από το κτήμα.

Οι δυο τους βρίσκονται ξαφνικά στο 0. Παρόλο που έχουν ένα κομπόδεμα που θα τους κρατήσει για λίγο καιρό, σύντομα τα έτοιμα χρήματα θα τελειώσουν και τότε η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος στον Έρωτα Φυγά: Δολοφονείται ο Μήτσος – Η ζωή της Αλεξάνδρας κινδυνεύει

Πάνω Κάτω: Το τέλος των Παγιδευμένων, ο Έρωτας Φυγάς και η πρεμιέρα του Survivor All Star