Από Πέννυ Μαστοράκου

Δραματικές είναι οι εξελίξεις για έναν από τους ήρωες της καθημερινής σειράς Έρωτας Φυγάς, καθώς από ότι φαίνεται η μοίρα δεν του χαμογελά καθόλου, αντιθέτως του δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο. Σαν να μην φτάνει που ο Μάρκος επιστρέφει από εκεί που παραλίγο να χάσει την ζωή του, αντικρίζει την γυναίκα του στο πλευρό ενός άλλου άνδρα (Η Αλεξάνδρα δείχνει να ερωτεύεται παράφορα τον...) με παιδί, και νιώθει πιο προδομένος από ποτέ!

Ο Στρατής προσπαθεί να δολοφονήσει τον Μάρκο

Έπειτα από ένα σκηνικό με την Αλεξάνδρα και τον Ιάσονα, ο Μάρκος τα χάνει και μπαίνει στο αμάξι θολωμένος και αρχίζει και τρέχει, με σκοπό να έχει ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα, από το οποίο σώζεται από θαύμα! Μόλις ο Στρατής πληροφορηθεί για αυτή την ανατροπή, αποφασίζει να τον βγάλει επιτέλους από την μέση!

Πάει στο νοσοκομείο, και την ώρα που ο Μάρκος είναι αβοήθητος στο κρεβάτι, προσπαθεί να τον πνίξει με ένα μαξιλάρι! Θα τα καταφέρει;

Έρωτας φυγάς

Μην χάσετε την Παρασκευή 4/11 την σειρά

Ο Μάρκος, για άλλη μια φορά, σώζεται από τον Στέφανο. Την ίδια ώρα η Μαργέτα είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Ιάσoνας, για να είναι κοντά της και να για να μην το σκάσει η Αλεξάνδρα αφού αποκλείεται να εγκαταλείψει τον γιο της, παίρνει το μωρό από τη γυναίκα του και ζητάει από την Ελπίδα να το φροντίσει! Ο Μιχάλης προωθεί τη διαδικασία του διαζυγίου, ενώ ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη.

Έρωτας Φυγάς Αλεξάνδρα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς spoiler: Φουντώνει ο έρωτας του Μάρκου και της Αλεξάνδρας - Θα του αποκαλύψει για το παιδί;

Έρωτας φυγάς spoiler: Σοκ για τον Ιάσονα! Η Μαργέτα οδηγείται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο